New Year, New Me

Salam kekasih syurga 

Selamat Tahun Baru 2015.

Bagaimana dengan hari baru di tahun baru kalian? Prof alhamdulillah sangat luar biasa.

Macam bagus kan? :)

Dah lama tinggalkan dunia blog. Akhirnya tiba masa di tahun baru dapat ilham untuk comeback dengan prof yang baru.

Apa yang baru tu?

Begini. Dahulunya dikenali dengan gelaran PROF IQUE betul? Kini lebih mesra dengan gelaran FS (lebih simple dan mudah diingati).

Idea nama FS sebenarnya dari team bisnes kami. FS bermaksud FARAH SAMAD. Lebih simple berbanding nama penuh FS...terlalu unik hingga perlu disembunyikan sinar disebalik nama penuh FNAS. Biar dikenali dengan nama FS sahaja. InshaAllah...

Bila dah popular baru letupkan nama FNAS pula. Gittew. Macam bagus lagi. Emmm...teruskan berangan :)

FS nak sambung berangan jap kat atas katil sambil pintal2 rambut...boleh?

Selamat malam