Managing Business Accordingly (MBA)

Sehingga hari ini, kita dapat lihat ramai usahawan mengambil tempat di pentas perniagaan dan ramai yang ingin menceburkan diri dengan produk berasaskan kesihatan, perkhidmatan, makanan, pakaian, aksesori wanita, gadjet dan banyak lagi.

Idea yang luar biasa hebat apabila berani membuat keputusan untuk melibatkan diri dalam bidang perniagaan. Namun, kebanyakan dari kita tidak tahu bagaimana untuk memulakan sesuatu bisnes dan saya pasti ramai juga yang ingin tahu apakah strategi yang digunakan oleh ahli perniagaan sehingga mereka berjaya melepasi fasa kritikal di alam perniagaan.Bagaimana sekiranya ada yang ingin membantu anda dengan berkongsi rahsia dan strategi hebat walaupun berlainan latar belakang bisnes?

Antara kelas bisnes yang sangat digalakkan untuk hadir iaitu Managing Business Accordingly (MBA) dengan izin Allah telah membantu ramai usahawan dan bakal usahawan serta ahli perniagaan keluar dari kemelut permasalahan dalam bisnes mereka.
Saya yakin dan percaya, dengan peluang yang ada ini boleh membantu anda mengatasi segala masalah dalam perniagaan, anda dapat rasa keterujaan yang luar biasa apabila bisnes berjalan lancar, anda juga dapat lihat perkembangan bisnes ke peringkat yang lebih maju dan anda dapat dengar sendiri pengalaman menguruskan sales syarikat sehinggakan tidak menang tangan menguruskan permintaan yang terlalu tinggi.

Bersama Tuan Wan Nong Muzafar merupakan pakar strategi pemasaran Kumpulan Karangkraf pada 25 Januari 2015 di MPWS Bangi dalam sesi Managing Business Accordingly (MBA) in 1-day untuk membantu anda meleraikan segala permasalahan berkaitan perniagaan anda.Terhad hanya kepada 15 orang sahaja.

Early bird promo RM 250 (Sehingga 11 Januari 2015)

**HARGA ASAL RM 300

Untuk pendaftaran, hubungi FS di
# 019-6416239 (FARAH)
# farah.ique23@gmail.com


Labels: ,