Susu Kambing Terbaik Masa Kini

Assalamualaikum,

Cuaca harini sangat baik dan cantik...untuk sekitar nilai, semalam jerebu agak teruk dan harini alhamdulillah cuaca cerah boleh nampak langit biru. subhanallah!

Ok...

Prof dah lama x update entry..so harini sempena entry kedua selepas perasmian blog beberapa hari lalu, prof nak share dengan korang semua something veryyyyyyy good and super power!

Apa tu??

SUSU NUTRI GOAT MIRACLE 8

 

Dengan ekstrak dari 8 makanan sunnah terbaik seperti:

KISMIS
MADU
KURMA
SAFRON
HABBATUSAUDAH
BUAH DELIMA
BUAH TIN
BUAH ZAITUN

Sangat baik untuk:

☆ibu mengandung utk tenaga tambahan kerana NGM8 mengandungi delima yg kaya dgn asid folik yg sgt penting utk membantu pembentukan otak janin.

☆ibu menyusu utk membantu perbnykkan susu badan bg memudahkan breastfeeding sehingga baby berumur 2 tahun.

☆wanita aktif berkerjaya utk tenaga tambahan

☆pesakit tekanan darah tinggi kerana kandungan kalium dlm susu kambing bertindak sbg penstabil (stabilizer) tekanan darah

☆gastrik. 250ml susu yang mengenyangkan dan penuh khasiat mknn sunnah membantu mengelakkan gastrik.

Sekotak mengandungi 15 sachet & setiap sachet mengandungi 30g susu yg boleh dibancuh ke dalam 250ml air suam2 panas 80 darjah celcius. Elakkan air mendidih bg mengekalkan nutrien susu dan mkn sunnah.

Boleh diminum sebagai sarapan utk tenaga tambahan dan kekal aktif sepanjang hari atau minum sebelum tidur untuk tidur yg lebih lena dan berkualiti.

p/s: kami geng2 #kakiminumNGM8 minum time suam2 panas... perghhhh creammyyy je rasa...sangat sedaaapppp n marvelousss....♡♡♡


https://www.facebook.com/themiracleofnutrigoat 

UNTUK INFO LANJUT BERKENAAN SUSU NUTRI GOAT

BOLEH LAYARI PAGE KAT ATAS (KLIK PADA GAMBAR #KAKIMINUMNGM8)

Labels: ,