Sunday, June 22, 2014

Prof is back

Assalamualaikum

How are you doing?

Da lama kan x update?

Bertahun jugak...

Ni kira merasmikan semula blog yang semakin terlupa untuk di update

Who's gonna be the first reader yang terbaca post ni agaknya?

Ada beberapa silent reader yang selalu berkunjung ke sini...yang selalu ternanti2 pengisian blog IQUE's DREAMLAND ni

Bila xde internet connection, tu yang susah nak update...banyak nak gosip tapi sume cite da lost. xingat

Kene mula dari awal.

Hai...I am Prof Ique. I am a millionaire-to-be.Kaching!!!!! hehe

Love, xoxo
Prof Ique


1 comment:

arieftarmizi said...

Salam....tumpang lalu.... :)
Welkam bek prof....rindu nak bace entry dari prof....ekekeke....keep on blogging....