Wednesday, June 25, 2014

Prof dah kurus????? betul ke bohong?

Nak buat annoucement!!!!

Lets celebrate!!!!
 

Prof harap penimbang tak tipu

Sebelum jadi #kakiminumngm8 berat 61kg. Oh My?????

Selepas bangun tidur dan sebelum tidur memang minta my baby boo, Biha buatkan susu secawan...we all sharing berdua.

Seharian xmakan pun tetap xmengganggu perut...busy dengan kerja2 luar pun tetap tak de nafsu nak makan nasi.

Kalau terbawak adik2 makan tengahari di luar...prof cuma order makanan berasakan sup.

Bukan tahan makan..tapi mood kenyang menguasai diri. Subhanallah.

Bila puasa ganti pula...memang tak lupa consume secawan #NutriGoat. And guess what??????

Juadah berbuka puasa prof hanya dengan segelas air SAHAJA. Without makan anything, dan tahan sampai puasa ganti keesokan harinya...Am I on diet??? oooppppsss...TAK SENGAJA!

Dengan izin Allah...diberi laluan dengan NutriGoat, diet harian jadi mudah dan sempoi.

TERLUPA NAK MAKAN...Macam tak percaya.

Dan dengan ini nak umumkan berat terbaru setakat harini (25/6/2014) TURUN 5kg *excited*

TRY MY BEST LAGI...fuhhhh! JOM KURUS DENGAN NUTRI GOAT



Susu Kambing Terbaik Masa Kini

Assalamualaikum,

Cuaca harini sangat baik dan cantik...untuk sekitar nilai, semalam jerebu agak teruk dan harini alhamdulillah cuaca cerah boleh nampak langit biru. subhanallah!

Ok...

Prof dah lama x update entry..so harini sempena entry kedua selepas perasmian blog beberapa hari lalu, prof nak share dengan korang semua something veryyyyyyy good and super power!

Apa tu??

SUSU NUTRI GOAT MIRACLE 8

 

Dengan ekstrak dari 8 makanan sunnah terbaik seperti:

KISMIS
MADU
KURMA
SAFRON
HABBATUSAUDAH
BUAH DELIMA
BUAH TIN
BUAH ZAITUN

Sangat baik untuk:

☆ibu mengandung utk tenaga tambahan kerana NGM8 mengandungi delima yg kaya dgn asid folik yg sgt penting utk membantu pembentukan otak janin.

☆ibu menyusu utk membantu perbnykkan susu badan bg memudahkan breastfeeding sehingga baby berumur 2 tahun.

☆wanita aktif berkerjaya utk tenaga tambahan

☆pesakit tekanan darah tinggi kerana kandungan kalium dlm susu kambing bertindak sbg penstabil (stabilizer) tekanan darah

☆gastrik. 250ml susu yang mengenyangkan dan penuh khasiat mknn sunnah membantu mengelakkan gastrik.

Sekotak mengandungi 15 sachet & setiap sachet mengandungi 30g susu yg boleh dibancuh ke dalam 250ml air suam2 panas 80 darjah celcius. Elakkan air mendidih bg mengekalkan nutrien susu dan mkn sunnah.

Boleh diminum sebagai sarapan utk tenaga tambahan dan kekal aktif sepanjang hari atau minum sebelum tidur untuk tidur yg lebih lena dan berkualiti.

p/s: kami geng2 #kakiminumNGM8 minum time suam2 panas... perghhhh creammyyy je rasa...sangat sedaaapppp n marvelousss....♡♡♡



UNTUK INFO LANJUT BERKENAAN SUSU NUTRI GOAT

BOLEH LAYARI PAGE KAT ATAS (KLIK PADA GAMBAR #KAKIMINUMNGM8)

Sunday, June 22, 2014

Prof is back

Assalamualaikum

How are you doing?

Da lama kan x update?

Bertahun jugak...

Ni kira merasmikan semula blog yang semakin terlupa untuk di update

Who's gonna be the first reader yang terbaca post ni agaknya?

Ada beberapa silent reader yang selalu berkunjung ke sini...yang selalu ternanti2 pengisian blog IQUE's DREAMLAND ni

Bila xde internet connection, tu yang susah nak update...banyak nak gosip tapi sume cite da lost. xingat

Kene mula dari awal.

Hai...I am Prof Ique. I am a millionaire-to-be.Kaching!!!!! hehe

Love, xoxo
Prof Ique