Kisah Cikgu Farah

Assalamualaikum!!!!

Cikgu Farah In The School..Ahaa

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi atas kurniaan rezeki yang mendatang. Kini prof bertukar profession sebagai cikgu pula. haha...sebelum ni pun cikgu jugak tapi diluar kawasan sekolah kan but it different now, skang prof dapat job as temperory teacher kat SK Kompleks KLIA. Hoorey!

Kontrak sampai bulan 4...harap2 dapat renew contract lama sikit. Bukan apa...seronok plak jd cikgu ajar budak2. Mane yang bising2 tu...upah gula2, terus senyap. haha...

Oh ye, prof mengajar tahun 1 Usaha dan 2 Ehsan untuk subjek Bahasa Melayu dan 1 Ikhlas untuk PJ. Yey!

The kids memang excited giler dapat cikgu baru...die tatau cikgu die ni garang. heyppppp!

First week dalam mengajar 2 Ehsan da ade macam2 ragam memasing nya pun. sabar jelah mengajar diorg...

Ni tengok ni...hasil kerja diorg (3 daripada 37 murid punyer homework)




I bet you! ini mesti kerja sekumpulan murid...kalau x, cemane ayat boleh same? Cikgu Farah baik...hahaha. baik ye??? tunggu la semua orang. Cikgu Farah ni garang. =p

Tergelak2 tanda homework diorg...comel je.

Murid2 1 Usaha pula...pantang Cikgu Farah lalu depan kelas nnt semua keluar kelas semata2 nak bubye Cikgu Farah. How sweet they are...muah!

Ada yang lagi cute bile Cikgu Farah masuk kelas...dah marah2 sebab bising, pastu sorang budak perempuan peluk Cikgu Farah before keluar kelas. Waaaa...terharu!!!

Haa...yang ini plak hasil kerja murid2 1 Ikhlas. So cute la diorg ni..









Hahahaha...Selamat hari Guru, Selamat Hari Jadi. Skang bulan Mei or September ke?? haha. Layan kan budak2 ni, sorang2 bg nota cinta...

Bukan Cikgu Farah yang suruh tau...ini volunteer dari anak2 murid Cikgu Farah. So touched! =)


With Love, xoxo