Rangkaian Syampu Safi

Assalamualaikum para pengguna Safi

Semalam prof singgah Giant Seksyen7 S.Alam nak cari drawer. 

Almaklum almari kain dah berkurun lamenye da mereput. Drawer dapat...something else pun dapat. Haha...

Nak cari Secret Garden pada mulanya...tp xde plak. terjumpe ini..ini..ini =)

Rangkaian syampu Bio-Nutrix dari Safi dengan harga serendah RM 4.89 dan perapi rambut berharga RM 4.59. 

Macam2 jenis ade dipasaran... 

Kurma, Limau Purut, Aloe Vera, dan Urang Aring.



 
 Pilihan prof ialah Syampu Bio-Nutrix Kurma dan perapi rambut Limau Purut.

Rambut prof jenis berminyak dan akar xbape nak kuat, berkelemumur dan menyebabkan keguguran rambut

Wangi tu xboleh dinafikan lah

Semua syampu pun wangi melainkan syampu bawang. haha

Prof berminat nak try Safi sebab produk rangkaian keluaran Safi ni dijamin halah, suci, dan murni

ahaa...pada yang nak mencuba tu boleh cari kat pasaraya berdekatan

Selamat mencuba =)




With Love, xoxo