Tuesday, December 4, 2012

Corat Coret Cerita Kahwin

Assalamualaikum, blogger dan reader terhebat

Tengok bola haritu??

Malaysia-Laos

Prof bukan ape...my bestie mentioned this to me: 

 

Ohhh my LV! sape tanak kawen free???

Nak sayang...

Apa2 pun thank you Allah bagi rezeki MY menang game malam tu

Dan dengan ini entry ini akan terpatri kat sini sampai majlis perkahwinan prof berlangsung nnt. OK!

Sebagai kenangan dari Adlin untuk Prof! 

 Tak sangka die sayang prof sangat2...ehehehehe, ittew malu la =p

Itu bukti kasih sayang Adlin untuk prof

Sebagai balasan kasih sayang dari prof pula...berbalas dengan game Malaysia-Indonesia

Ahaa...Malaysia menang kan? kan? kan? 

So, prof akan belanja Adlin dan suami Coolblog selama 3minggu 

*hugs*

Just for you Adlin sayang

Die dengan coolblog tu memang xboleh dipisahkan. 

Tapi dengan prof lagi xboleh dipisahkan

Kang penaja rasmi majlis perkahwinan prof xde dah la. xbest kannn??





With Love, xoxo

No comments: