Jom bantu Kamal Affendi Hashim

Assalamualaikum, sabahat blogger dan pembaca yang setia!



Ade ke pembaca setia blog ni???? Ish! perasan je la prof ni...

xpelah...xkesah tapi kot ade yang terjalan2 kat blog prof ni, ade benda penting nak share ngan korang semua.

Ni dari facebook Helping Hand: The Kamal Affendi Project

Dearest Friend,

I am writing this with very heavy heart. My dearest friend, Dr Kamal Affendi Hashim in need of help. He was diagnosed with AVM on his left brain and need to get a surgery which cost him about RM40,000. The insurance did not cover his illness and he need to do the surgery this coming wednesday. I could not afford to help him alone but I'm extending this to all of you here who have
been saved with his deeds.

Do you know why he is important? He never stop giving his service to our community. He is such a darling. And, I still want him to be with us and keep serving us with his service. Of course, I am not able to tell you guys in details what he have done, but trust me, he is an unsung hero.

Untuk bukti yang sah, bace kat sini plak >> blog Mazidul Akmal

I would prefer pada yang nak membantu...boleh hulurkan sumbangan directly ke account Kamal Affendi Hashim, Public Bank 4007 85 2927.

"Ya Allah...semoga kau dapat berikan petunjuk dan hidayah mu pada Kamal Affendi permudahkan urusan beliau untuk pembedahan tu, semoga beliau kembali sihat dan normal. Berikan kekuatan pada beliau untuk mengharungi detik2 kritikal dalam hidup beliau...mudah2an cukup duit sumbangan dari orang ramai yang prihatin untuk selamatkan beliau...Ya Allah, bantulah hambamu itu, beliau perlukan sokongan dan bantuan yang secukupnya untuk pembedahan itu. Semoga selamat semuanya, bismillah...rabbi yassir wala tu'assir"



With Love, xoxo