Wednesday, September 19, 2012

Perjalanan bermula kembali

Assalamualaikum, 

Trip to success now begin...

Cuti yang sangat panjang sudah pun berlalu...sekarang dah bukan masa nak berangan2, n main2. Focus!

Ok, sejujurnya, prof masih lost dalam flow research prof...sangat2 dah xde semangat sekarang since dapat cuti khas untuk satu sem sejak 6bulan lalu so sekarang masanya untuk prof kembali ke lab buat experiment...

 

Dulu tengok chemical rase excite sangat2 nak habis master...balik dari cuti, semua tu dah xde. serious xde mood. 

Registration course hopefully settle la kot td dah settle kan dengan pihak yang berkenaan...next aim, settle kan bil (Ade sesape nak sponsor prof x???? hehehehe) xdelah memain je nanti ada lah tu rezeki Allah bagi nak settle kan yuran =)

Petang tadi g tengok chemical prof yang dah sampai last sem...tiba2 semua chemical xde. Ya allah!!! tolong lah jangan ada sesiapa yang terambil, tercuri, terbuang what so ever...pleaseeeeeee, pulangkan balik. Tolonglah jangan hilang bahan2 kimia semua tu...kene tunggu lama kalau nak order baru. =(

Later, kene meet up dengan 2 orang supervisor baru...Dr.Fitrah dan Dr.Amin, previously Dr.M tapi dah join petronas so kene tukar sv lain. Harap sangat mereka dapat tolong prof yang xbape reti nak buat experiment ni, tolong tune balik prof ni...

Ish! takotlahhhhh...boleh ke habiskan master ni?? uhuuuu...Airin, Azmi, Kak Shila, Faizal, Azreen, Atul, Amal, Kak Rifqah semua dah settle labwork tinggal thesis writing je...

Ya Allah! semoga hamba ini berjaya di dalam setiap dugaannya dan rahmatilah segala kebaikan serta tunjukkan pengajaran jalan yang benar

Insyaallah! Aku BOLEH!!!! 

Dah sampai tahap ni...tinggal bape steps je lagi, please Farah jangan give up. huuuuuuhhhhhh! OK! Yakin BOLEH darling...u can do this, all the chemicals waiting for you to play around with them...so keep smiling and inspiring Farah =)

No comments: