Nadiya Nisaa namanya...baru tau =)

Assalamualaikum, blogger dan reader semua =)


Tengok cerita Adam dan Hawa?? 


 
Mula2 saje google cari downloader brave the movie...entah macamne boleh terjengah ke satu blog tu ade list down kan series Adam dan Hawa. Saje la tengok2...sebab, prof suke Dato' Siti nyanyi dalam lagu Muara Hati dengn Hafiz. Start dari tu yang melonjak2 hati ni nak tengok cerita Adam dan Hawa ni... Bila tengok sinopsis cerita ni...macam best, ok...prof pun start tengok cerita ni dari episod 5 sebab episod 1-4 xde. xpe2...tadehal! Lepas tu...jadi gian bile nampak link download cerita Adam dan Hawa. Eh xboleh jadi...mula2 download satu, pastu 2, pastu seterusnya dah xboleh missed langsung...mesti nak habiskan download semua episod. Sia kol orang kat rumah suruh tengok...adoi!!!
Prof ni kat S.Alam xde astro...so tengok on9 jelah. Tidak mengapa...on9 pun on9 lah, janji dapat tengok. huhuhuhu...nak kene share dengan Nad Razak ni (housemate/roomate prof) hehe
Ok then...nak tau sinopsis?? tengok la poster bawah ni
Heroin tu...dah lama prof nak tau die siapa...prof xperasan awal kemunculan die, tapi sebabkan fanatik giler kat Dato' Siti, ada satu video klip lagu Bisakah die tu buatkan prof suke dengan Nadiya Nisaa ni... Haaaaa!!!! Dalam filem Cun pun die ada...sukeeeeeeee sangat dengan die. Manis je orangnya, semua watak menjadi...soft spoken, lembut, sopan. Selama ni tatau pun die Nadiya Nisaa...sebabkan drama Adam dan Hawa ni la baru tau die tu Nadiya Nisaa..xsilap prof, die antara artis yang membangun tanpa gosip2 liar ni n memang pernah terbaca dalam newspaper mane tah pasal Nadiya Nisaa ni artis yang low profile n xpernah ade gosip cinta dengan mane2 artis lain...bagus!!! Macam Amy Mastura jugak...pernah keluar kisah die membangun sebagai artis yang xde gosip2 liar ni. I love both! Nadiya Nisaa n Amy Mastura n Dato' Siti (xpayah cakap...fanatik gilerrr) Die pun dah kawen n ade sorang cahaya mata...pun prof baru tau. uhuuu...
Korang perasan x Nadiya Nisaa ni muncul dalam video klip Bisakah?? Nah tengokkat bawah ni. Nampakkk??? hehe...ok lah, nak sambung download cerita ni, then balik Nilai tengok ngan budak2 kat rumah tu...Ila pun macam nak sekepala gak taste drama2 yang die suke. eheee...
With Love, xoxo