Thursday, August 23, 2012

Syawal Mulia =)

Assalamualaikum!!!!!

Salam syawal buat semua bloggers dan readers yang sporting

Mesti sibuk jalan2 sambil menziarahi kawan2 dan sudara mara kan??

Aidilfitri 2012 ni prof xde rase seronok sangat la, tatau la kot lepas2 ni seronok plak kan?

Sampai raya ke-5 ni, xde rase ape pun...same je macam hari2 biasa. Macam harini, prof tinggal sorang2 kat rumah, kunci pintu, slow down volume tv, online kat laptop...sebab adik2 keluar ikut angah diorg balik johor, rumah kekasih hati die. huh

Mesti dirog xrindu prof...almaklum, budak2 mane ingat orang tersayang kalau main seronok2 n jumpe kawan2 baru. 

Tapi, prof tetap sayang diorg...sayang sangatttttttttttt!!!!!!! Sekarang tengah rindu, nak kol diorg takot ganggu plak. 

Semalam, duduk sorang2 kat rumah xde watpe...g pasar cari barang2 nak masak. Plan nak masak daging masak lemak, try n success semalam. Alhamdulillah

Harini masak lagi...sebab adik2 semua nak balik harini, so masak untuk diorg jugak ni. Kalau xbalik kang sayang plak lauk tu...harap2 diorg balik.

Besok juga, ade plan ngan kekasih hati prof plak...Hanis!

Nak beraya ke rumah Wani kat Seremban, lepas tu boleh ajak Hanis dan Wani singgah rumah Airin kat Seremban jugak...hopefully jadilah plan ni =)

SELAMAT HARI RAYA SEMUA...muah!


With Love, xoxo

1 comment:

Minesweeper said...

insyaAllah jd syg..hahahah!!