Monday, August 13, 2012

Ramadhan bersama MamaLia

Assalamualaikum, darlings!

Alhamdulillah, dah bape minggu ramadhan berlalu...hingga kini tinggal detik2 akhir ramadhan. 

Pada mulanya, memang xde mood nak sambut ramadhan tetapi sokongan dari sahabat2 dan masyarakat sekeliling yang xhenti2 bagi sokongan dah rotate life kitorang 360 degree. 

Almaklum, ni kan first year sambut ramadhan without mak n abah...but, walau ape pun we are not alone, macam yang prof cite kat entries sebelum ni kitorang ade ramai unties n uncles yang take part sebagai mak n ayah angkat. I love them all...thank you, moga Allah merahmati kalian semua yang terlalu banyak memberi sokongan.

Ape yang nak disembangkan dalam entry kali ni? ohoooo...pasal jemputan berbuka puasa dengan BONDA merangkap sahabat main teng-teng zaman kanak2 dulu, Adlin Noor Maz 'Awin. 

Alhamdulillah, die skang tengah tunggu masa nak bersalin baby kedua...sempat jugak cari masa nak berbuka bersama dengan adik2 prof. Harap2 die boleh bertahan sikit lagi nak lepaskan Hari Raya...hope kitorang dapat beraya bersama sebelum die bersalin. Insyaallah.

Menu yang dimasak khas oleh Adlin dan Syed ialah Tomyam Ayam, Sup Cendawan, Air Laici Lemon, Telur Dadar...SEDAP! Serious, bile chef masuk dapur camtulah jadinya...prof senak perut makan banyak sangat =p

Buat engkau yang aku tujukan entri ni...
Aku xmampu nak buat entry best2 macam yang ko pernah buat khas untuk aku, ni yang termampu aku...ko jangan nagis baca ni sebab aku tau ko tu sikit2 nak nangis kalau bace blog aku. kali ni jangan nangis tau!!!! Nanti kurang duit raya... *Eceh*. Thank you sebab sudi masakkan untuk aku n adik2 aku...semoga Allah akan permudahkan rezeki ko sekeluarga, kita kene jalankan plan hujung tahun ni. Insyaallah!!! Jangan pernah putus berdoa. JANGAN PERNAH!


P/S: MamaLia = Mama Auwlya
With Love, xoxo

3 comments:

Ini BAMBS! said...

bencinye :'(

Minesweeper said...

sedeynyer...xdpt nk buke ngn ko taon ni..huhu~~

Prof Ique said...

xpelah hanis...xde rezeki tahun ni kan. kite berjauhan untuk beberapa waktu ni. insyaallah, ade rezeki lain kite boleh buke pose sesame lain kali =)