Sunday, July 8, 2012

Kasihmu Inspirasiku

Assalamualaikum, blogger dan reader semua

Hujung minggu yang indah sangat bagi prof dan adik2...sebab harini kami dapat jemputan khas dari pihak penganjur program.

Harini ade lunch dengan kawan2 prof dan pihak rumah kebajikan PERNIM. Seawal jam 1030 kami dah gerak ke Restoran Tupai-Tupai di Jalan Ampang untuk menghadiri majlis makan tengahari ni...

Alhamdulillah...prof terharu sangat dengan pihak penganjur yang friendly, caring, loving, and honest. Banyak hadiah untuk kami...thank you so much! 

Memang jodoh prof dengan orang sekeliling yang baik2...alhamdulillah, dapat dipertemukan dalam majlis yang penuh keberkatan dan meriah tengahari ni.





Ceria sangat majlis tengahari tadi...simple tapi meriah. Prof dimaklumkan yang diorg ni same2 sekolah...tapi sejak habis spm, masing2 bawa haluan masing n xberjumpe. Nak handle program ni pun diorg discuss kat fb je. Bila tiba hari yang ditunggu2...alhamdulillah, semua berjalan lancar. 

Tahniah to team Farah Syazana, Fatin Nawar, Erin, Atiqah Edy...maaf kalau ade yang tersalah eja name dan yang xtertera dalam blog. We all first time jumpe, kehadiran prof dirancang oleh Atiqah Edy dan kawan2 beliau. Atiqah is my fren from KMNS. Diorg dengan Atiqah plak ade yang satu sekolah n ade jugak yang connected through fb...

Komitmen team yang membuatkan program sebesar ni berjaya! tahniahhhh!!!

Ada antara mereka baru saje grad medical courses kat Dublin dan Russia, ade juga pakar IT, dan Engineer. Alhamdulillah...niat dari hati yang ikhlas nak membantu orang2 yang memerlukan bantuan membuatkan mereka berjaya hingga ke tahap ni.

Jazakallahu Khoiron Kathira...hanya Allah mampu balas jasa mereka semua. 

Sebelum berangkat pulang, jumpe dengan Mama dan sempat berpesan few things. Insyaallah mama, i will!!!!

Thank you lagi to mama, papa, kawan2, adik2, prof dilayan baik oleh mereka semua...ya allah! syukur alhamdulillah...

Satu masa dulu, prof meraikan adik2 dari Rumah Penyayang Hembusan Kasturi...This time, prof sendiri diraikan oleh sahabat2 hebat ni. Syukron Ya Allah!!! =)

Balik dari lunch, sampai rumah terus kemas2 barang nak balik kampung untuk kenduri tahlil...Alhamdulillah, semua berjalan dengan baik. Niat nak buatkan tahlil untuk mak abah sebelum puasa termakbul. Skang nak rehat kan badan, jap lag kene bangun subuh then siap2 nak ke kelas...Today klas english!! 

English is fun! =)

With Love, xoxo

3 comments:

Mohd Hazim said...

kidnap budak tu

Anisa Hang Tuah said...

salam.hye farah

dah lama tak dengar khabar

farah dah sihat ke

nis doa farah kuat dan tabah

semoga farah sihat & ceria ok =)

Nurul Hani said...

hai.. salam ziarah