Tuesday, May 29, 2012

Me love Fazura!!


Punca prof update entry pasal Faz?

Sebab semalam ade orang tu update pasal House of Doll Fazura, sweet sangat!!! So, prof tergoda...

Geram

Pada prof, Faz ni seorang yang bersyukur dengan apa yang die ade, motivated, passionate, enthusiastic, dan xlayan gosip2 liar ni...bukan mulut manis, tapi kalau xcaye g la tengok kat twitter die...die layan baik semua peminat2 die...

Ade luck, Faz follow la nnt...macam prof! Ehemmm...ececece mengada prof!

Stop berangan profff!!!

Nah, tengok sini...sangat photogenic muke Faz, xyah posing pun dah lawa.







With Love, xoxo

2 comments:

Ini BAMBS! said...

Nape ko punye gambar jelas terang dah nyata?? tak aci!!! Aku nye error. Berdosa betul laaa..

Prof Ique said...

eh? aku buat sebiji macam ko aja semalam...hahaha. nak pinjam laptop aku ke?