Terjumpa sesuatu!

Assalamualaikum, sahabat blogger dan pembaca semua! =)

Tadi tengah2 xde buat ape...saje google2 baju raya, jubah n baju muslimah. Cantiknye! 

Haa...kalau nak tau prof ade 2 pasang kain yang xdijahit lagi, satu dari Aisyah sempena birthday present tahun 2007, n satu lagi prof beli online. Memang sumenye dah tersusun baik oleh Allah S.W.T. sebabnye dari tahun 2007 prof simpan kain tu tunggu sampai masa sekarang. Maksud prof, skang prof dah sihat...dah boleh buat baju kurung elok2. Sebelum ni, setiap kali raya arwah mak bawak kami g beli baju kat Nilai Square...shopping malam raya, almaklum dulu belum ade rezeki nak buat baju sendiri. Sekarang ni, alhamdulillah...

From Aisyah

Beli sendiri

Prof dah bincang ngan adik2, diorg cakap nak baju raya tahun ni semua same kaler biru dan satu lagi baju pilihan sendiri. So, total akan ade 2 baju kurung tuk perempuan manakala tuk adik2 lelaki akan ade satu baju melayu...Baju kaler biru exactly macam kaler baju yang Aisyah bagi tu...nak kata biru bukan, turquoise pun bukan. tatau nak cakap kaler ape tu...tapi nnt kene cari same kaler macam tu. =)

Memandangkan skang tengah dalam process nak recover lepas pembedahan tempoh hari, so prof google2 je design2 baju yang cantik2 bercirikan muslimah tuk adik2 perempuan saye, manakala untuk lelaki plak prof tengah tunggu masa nak carikan baju+seluar diorg. Insyaallah, bile dah sihat nanti boleh wat persiapan sikit2...