Handmade Cookies

Assalamualaikum, sahabat blogger

Last meeting, supervisors ade bg assignments…kene tengok balik papers yang berkaitan, kene tengok balik literature review. Sekarang ni prof kat Nilai, rumah memang xde internet…kalau nak online samada kene g cyber café or g mane2 kedai yang ade wifi free. 

3 hari yang lepas, Rabu. Adik2 prof sudi temankan prof wat keje kat Nasi Kandar Impian, bukan kerja2 restoran tau tapi kerja research ni la. Tumpang wifi NKI jelah. Free…tapi, budak2 tuh ikut nak xnak belas2 ringgit gak kene bayar, same je kalau g cc.  hahhaa…itu pun diorg minum je. 4 orang adik2 prof ikut…ye lah, dah malam xkan prof nak jalan sorang2 g kedai tu…yang follow malam tu Abang (Faizal), Ila, Faiq, Biha. Yang ditinggalkan, Firaz sebab die kene siapkan homework. =p

Alhamdulillah, dapat ape yang prof cari…jutaan terima kasih dari prof buat adik2 tersayang, sudi temankan kak long wat keje. Dan sebagai hadiah untuk diorg, esoknye prof buatkan handmade cookies tuk mereka. Wuhuuu…sedap!







Macamne presentation kuih2 prof? menarik x? yang hijau tu macam bunga kiambang kata bibik saye. hahaha...boleh la, asal boleh dimakan =)

Ingat nak simpan sikit tuk kawan2 kat Shah Alam…tapi apakan daya, belum sempat tunggu esok, dah habis. Hmmm…kene  buat lagi untuk Azreen, sebab dah janji. =)


With Love, xoxo