Januray 2012

Assalamualaikum, followers+readers


Kali ni memang akan update entry sebanyak mungkin yang dah terkumpul sejak dari awal tahun 2012 a.k.a awal bulan Januari 2012 jugak la kan? hehe...

Baru berkesempatan nak update entry, alhamdulillah ni baru je settle defense proposal on my research. Hopefully everything was good. takot plak nak viva sem depan ni.

Ok lah, xnak cerita lebih pasal defense proposal because tu sume akan prof update on next 2-3 entry, insyaallah.

Awal bulan haritu, on 8 Januari 2012 (Ahad) ada kenduri kahwin kakak kepada kawan kitorang, Murni. Lokasi majlis perkahwinan tu kat Padang Jawa, Selangor.

Antara rakan2 yang hadir masa haritu ialah ----> Farah Liyana, Hamidah, Nabilah, Airin, Nadiah, Hakim, Nazir, Jalil, Fazlan, dan prof.Yang dari johor pun sudi turun sini tau...best la diorg ni =)



Lepas balik dari wedding ceremony diorg, xkan nak terus balik kan? sebab ade yang datang dari johor semata2 nak attend majlis perkahwinan tu, xkan la nak terus balik. So, after abis tu kitorang pun plan nak berjalan2 kat Tropicana Mall, Damansara.



Sepanjang hari kitorang memang berjalan je...xde beli pape pun. xlame lepas dah penat jalan2 kat tropicana, kitorang gerak g makan kat Ikea...korang boleyh agak kan ape akan jadi bile dah sampai kat Ikea tu, Yes!!! Ikea's Meatball memang superb! 


 
 
 

Yes! We are a happy family =)

With Love, xoxo