Happy New Year 2012!



To all my supporters (ceh! macam artis...hahaha) bagi can kejap ye nak perasan artis kejap =p

Selamat Tahun Baru 2012...amacam korang nye celebration? gempaq ke? ade letup2?

Prof xde sambut pun...cukup la awal muharram haritu da bace doa penutup n pembuka tahun baru. dah memadai, sebab prof xmampu nak kuar memalam n celebrate new year ngan kawan2. 

Ade yang dapat hadiah tahun baru? best x? hee...prof dapat bersama ngan family tersayang, sangat seronok...

Tahun makin bertambah...usia makin bertambah...cabaran dan liku2 kehidupan pun bertambah tau. Sentiasa bersabar mengharungi kehidupan seharian yang penuh cabaran dan dugaan, Allah sentiasa ada untuk kita semua...persiapkan ilmu didada dan amal ibadah kita. Hanya Allah yang tahu tahap persediaan kita untuk hadapi kesukaran masa hadapan...

Jangan takot plak baca pesanan ni...bukan ape, selalu sangat wish ngan benda2 biasa. Kali ni, kita sama2 ingatkan kawan2 sume...OK!

Tiba2 prof rasa nak update entry pasal memori2 masa 2011...ouhh, prof terlalu sayangkan 2011. Tapi, ape kan daya...masa xkan tunggu kita! 

Next entry la prof update yang the best in 2011..tunggu!

With Love, xoxo