Hadiah Konvo degree

Assalamualaikum, followers and readers
A day before exam Molecular Engineering haritu, prof jumpe sahabat prof...sama2 study kat UiTM. Name beliau Atiqah! =)

Susah tau nak jumpe die, selalu sibuk je...ingatkan prof je yang busy 24/7 ade lagi sibuk...ish! hehe. Alhamdulillah, Allah temukan jodoh kami...Pagi tu kitorang sarapan sama2 kat Dataran Cendekia UiTM. Tqa xsihat plak tiba2...die sakit perut yang teruk gak. Alahai, xsuke sakit perut, tapi tu sume ujian kan nak xnak kene hadapi jugak. 

Perjumpaan kami sekejap je, sebab Tqa dah kene balik Perak and prof pun kene balik sambung study. Nak tau x? Tqa ada bagi prof hadiah, katanya hadiah mase nak bagi hari konvo prof dulu...tapi sebabkan die xdapat datang atas sebab2 tertentu, so terpaksa tunggu ada masa jumpe prof nak bagi hadiah tu. Sweet! Tqa bagi prof coklat...Tqa buat prof terharu sangat2 (T_T)



Tqa ni antara tetamu khas yang prof jemput datang konvo haritu, tapi konvo prof kan hari Isnin n Tqa plak ade klas...xboleh la datang. Insyaallah konvo master nanti Tqa datang. =)


With Love, xoxo