2011 in memories

Assalamualaikum sahabat semua

Entry kali ni xde nak update ape sangat...just nak share kan kenangan bersama ngan orang2 tersayang yang berjaya memeriahkan 2011 dalam hidup prof

Check this out!!!!

Awal tahun 2011, prof ngan kawan2 seperjuangan panjat bukit broga beramai2. Dari seawal sebelum subuh sampai nak dekat tengahari kat atas tu...dan alhamdulillah, for the first time prof dapat masuk news paper UTUSAN!!!!


Dinner Fakulti Kejuruteraan Kimia...mereka meraikan senior yang bakal menamatkan pengajian pertengahan 2011. Event yang sungguh ceria+meriah+colourful+DIVA!!!!



 Design Project "Production of 100,000 metric tonne of Ammonium Nitrate" berjaya! Hasil kerja kumpulan yang memberangsangkan. Tempoh nak siapkan project ni 1tahun...seronok bila da siap =)


Reunion dengan kawan2 matrikulasi kat Melaka...mereka memang sporting. Reunion yang dimeriahkan dengan gelak tawa masing2...happening!

  
Majlis pertunangan Marina (rakan matrikulasi prof), hmm...tahun 2012 ni die kawen plak. Mesti datang nih!!!!!!


Lepas habis degree...prof dapat tawaran kerja jaga booth kat Himpunan Sejuta Belia 2011, lokasi di Putrajaya...ngan best friend prof, Rosyida. Terserempak ngan ShilaAmzah kat sane. cantik!
 


 Sempat jugak mengisi masa lapang, pergi berjalan2 melawat sahabat2 di pantai timur. Percutian 3 penjuru...dari Nilai ke Kuantan, Pulau Perhentian, Kota Bharu, Kuala Terengganu. Macam2 yang prof dapat...kawan baru, pengalaman baru, suasana kampung, pantai, dan banyak lagi



 Jejak kasih selepas 4 tahun tinggalkan matrikulasi...mereka ni rakan2 sebilik prof yang paling best di alam semesta. Mereka tergolong antara memori2 terbaik masa zaman matrikulasi selain daripada rakan2 kelas f4p4



Ada rezeki lebih, alhamdulillah...sampai jugak prof ke SINGAPURA. Bertemu dengan ramai kawan2 baru...dan juga special guess, Ina! Dapat jumpe sekejap...tapi kenangan manis tau =)



Tidak lupa juga!!! Tahun 2011 juga tahun reunion prof dengan kawan2 lame yang betul2 lama menjadi baru dan kembali segar diingatan...sahabat2 masa zaman sekolah rendah, masih berjodoh lagi. Alhamdulillah...moga persahabat kita akan kekal hingga akhir hayat. Insyaallah =)



Berbuka puasa ngan kawan2 sekolah, matrikulasi, dan kawan2 dari pantai timur...



Program raya bersama2 rakan2 sekolah...memang jadi tradisi kami sejak 2tahun lalu bermula 2009 sampai 2011, insyaallah ada rezeki tahun 2012 kami bertemu lagi



Konvokesyen ke-75 UiTM...tamatlah pengajian kami!!! woohooo...



With Love, xoxo