Tuesday, December 4, 2012

Rangkaian Syampu Safi

Assalamualaikum para pengguna Safi

Semalam prof singgah Giant Seksyen7 S.Alam nak cari drawer. 

Almaklum almari kain dah berkurun lamenye da mereput. Drawer dapat...something else pun dapat. Haha...

Nak cari Secret Garden pada mulanya...tp xde plak. terjumpe ini..ini..ini =)

Rangkaian syampu Bio-Nutrix dari Safi dengan harga serendah RM 4.89 dan perapi rambut berharga RM 4.59. 

Macam2 jenis ade dipasaran... 

Kurma, Limau Purut, Aloe Vera, dan Urang Aring.



 
 Pilihan prof ialah Syampu Bio-Nutrix Kurma dan perapi rambut Limau Purut.

Rambut prof jenis berminyak dan akar xbape nak kuat, berkelemumur dan menyebabkan keguguran rambut

Wangi tu xboleh dinafikan lah

Semua syampu pun wangi melainkan syampu bawang. haha

Prof berminat nak try Safi sebab produk rangkaian keluaran Safi ni dijamin halah, suci, dan murni

ahaa...pada yang nak mencuba tu boleh cari kat pasaraya berdekatan

Selamat mencuba =)




With Love, xoxo

New adik

Assalamualaikum, sahabat yang tersayang

Prof nak kenalkan pada adik kepada Biha...ehem! her nickname is Diyah =)

 

Beza setahun je dari Biha

Anak Aunty Siti, kalau prof datang rumah aunty mesti Diyah akan solat sesame dengan prof tapi bukan jemaah

Dari masa prof lepas opret lagi die akan solat same2 dengan prof

Comel kan?

 

 Geng Ila ngan Biha la ni

Setiap kali adik2 datang rumah Aunty memang riuh la rumah Aunty

Mereka2 ni juga jururawat prof waktu lepas opret dulu 

Syukran dikurniakan adik2 yang menakjubkan

Kami ada family angkat iaitu family Aunty Siti, dan alhamdulillah family yang sporting dan boleh terima kehadiran kami dengan baik

Bertambah adik2 prof...ada Syarah, Syakir, Syakirah, Syaindah, Syadiyah, dan Mak, Ayah

Thank you Allah

With Love, xoxo

Corat Coret Cerita Kahwin

Assalamualaikum, blogger dan reader terhebat

Tengok bola haritu??

Malaysia-Laos

Prof bukan ape...my bestie mentioned this to me: 

 

Ohhh my LV! sape tanak kawen free???

Nak sayang...

Apa2 pun thank you Allah bagi rezeki MY menang game malam tu

Dan dengan ini entry ini akan terpatri kat sini sampai majlis perkahwinan prof berlangsung nnt. OK!

Sebagai kenangan dari Adlin untuk Prof! 

 Tak sangka die sayang prof sangat2...ehehehehe, ittew malu la =p

Itu bukti kasih sayang Adlin untuk prof

Sebagai balasan kasih sayang dari prof pula...berbalas dengan game Malaysia-Indonesia

Ahaa...Malaysia menang kan? kan? kan? 

So, prof akan belanja Adlin dan suami Coolblog selama 3minggu 

*hugs*

Just for you Adlin sayang

Die dengan coolblog tu memang xboleh dipisahkan. 

Tapi dengan prof lagi xboleh dipisahkan

Kang penaja rasmi majlis perkahwinan prof xde dah la. xbest kannn??





With Love, xoxo

Born to make you happy, Britney Spears

I'm sitting here alone up in my room
And thinking about the times that we've been through
(oh my love)
I'm looking at a picture in my hand

Trying my best to understand
I really want to know what we did wrong
with a love that felt so strong

If only you were here tonight
I know that we could make it right

I don't know how to live without your love
I was born to make you happy
'Cause you're the only one within my heart
I was born to make you happy
Always and forever you and me
That's the way our life should be
I don't know how to live without your love
I was born to make you happy

I know I've been a fool since you've been gone
I'd better give it up and carry on (oh my love)
'Cause living in a dream of you and me
is not the way my life should be

I don't want to cry a tear for you
So forgive me if I do
If only you were here tonight
I know that we could make it right

I don't know how to live without your love
I was born to make you happy
'Cause you're the only one within my heart
I was born to make you happy
Always and forever you and me
That's the way our life should be
I don't know how to live without your love
I was born to make you happy


I'd do anything, I'd give you my world
I'd wait forever, to be your girl
Just call call out my name
and I will be there
Just to show you how much I care
I don't know how to live without your love
I was born to make you happy
'Cause you're the only one within my heart
I was born to make you happy
Always and forever you and me
That's the way our life should be
I don't know how to live without your love
I was born to make you happy

With Love, xoxo

Sometimes, Britney Spears

You tell me you're in love with me
That you can't take your pretty eyes away from me
It's not that I don't want to stay
But everytime you come too close I move away
I wanna believe in everything that you say
Cuz it sounds so good
But if you really want me, move it slow
There's things about me you just have to know

Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right, be with you day and night
Baby all I need is time

I don't wanna be so shy, uh-uh
Everytime that I'm alone I wonder why
Hope that you will wait for me
You'll see that, you're the only one for me
I wanna believe in everything that you say
Ah cuz it sounds so good
But if you really want me, move it slow
There's things about me, you just have to know
Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right, be with you day and night
Baby all I need is time


Just hang around and you'll see
There's no where I'd rather be
If you love me, trust in me
The way that I trust in you

Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right, be with you day and night
Baby all I need is time

All I really want is to hold you tight
Be with you day and night (fade...)


With Love, xoxo

Tuesday, November 20, 2012

My Baby...i love you!

Assalamualaikum

Hello there...

Semalam masuk lab, meneruskan tugas...look what I had found??? Taraa...


Hoorey! i've been waiting for long time nak dapatkan hasil ni. Dunno what exactly it is...so, kene analyze dulu dapat kan peak kat FTIR then baru tahu ni desired product or undesired. my desired product is Lactide which produced from Lactic Acid polycondensation. Alhamdulillah...

Insyallah, kalau xde ape2 halangan then this saturday  I will proceed with another experiment in vacuum condition and nitrogen atmosphere so that the water can be remove easily. Insyaallah...

Nak tengok FTIR punye peak?? something like this, the same but not exactly...


Till then..good bye


With Love, xoxo

Sunday, November 18, 2012

Wirid untuk dikongsi bersama

Assalamualaikum, blogger dan sahabat semua

Things to share ngan u guys semua...

Ape die? hehe


Bismillahirahmanirahim, maksudnya...dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang. 

Kenapa plak tiba2 prof share pasal ni??

Ahaa...Allah bagi peluang pada prof untuk share dengan semua betapa kuatnya kuasa ayat Bismillah ni. 

Dalam keadaan prof skang, xde lain yang boleh teman melainkan Allah...to be honest, kadang2 setiap kali nak tidur mesti cuti mata dengan air mata dulu. Bila ade problem sikit nangis, sikit2 nangis...

Bestie cakap menangislah kalau itu yang boleh buat prof tenang...indeed! Bile ade problem, prof takot...sebab tatau nak refer pada sape. Dulu mungkin ada mak abah nak discuss sama2 cari solution. But not anymore...

Prof ada bestie yang slalu share ayat2 wirid/zikir/selawat untuk pelindungan diri, pengubat kesedihan, permudah urusan, banyak lagi...so, it's the time to share dengan korang pulak.

I did share this to many...I hope this might help u guys kat luar sane yang tatau ape nak buat bile ade masalah.

Xde sape boleh paksa kite berhenti nangis...so, rase nak nangis tu teruskan je. Tapi, ade kajian telah membuktikan bahawa menangis ni boleh buatkan kite rabun. Hati2 para wanita yang suka menangis like me. Ehemm!

Ok...kite cite pasal keadaan prof lepas mak meninggal.

Emosi xstabil lagi...adik2, duit sara hidup, study, sume benda tu buat kepala serabut tau. Cuma prof diberi satu tuah yang orang lain mungkin xada. Yes! prof ade adik2 yang sangat memahami keadaan...sedangkan yang paling kecil, Biha. She is just 9 years old this year, Faiq-10, Ila-12, Firaz-13, Faizal-16 but da xde mak. Pity them...but diorang yang selalu buat prof tenang sangat bile ada masalah.

Let say...xde duit nak makan, prof pernah cakap macamni:
"korang...akak minta maaf ye, minggu ni kita kene makan nasi goreng je boleh? akak xcukup duit nak beli ikan ngan ayam"

Immeditely diorg respon:
"ok, xpe...janji dapat makan. nasi goreng pun sedap kan?"

Ya allah...syukur alhamdulillah. 

Nak nangis bile diorg faham apa yang terjadi...

Haha...nangis tu memang nangis. senyap2 je bile duduk dalam bilik. Prof ingat bestie cakap jangan berhenti baca bismillah.

Dalam nangis2 tu...bibir xberhenti baca bismillahirahmanirahim. Sebanyak yang boleh...jangan berhenti. Dalam hati pun boleh bace kalau dah sedih sangat.

Allah x kejam...cuma kita yang selalu lupa Allah bila senang. betul x??????

Dah susah baru nak cari Allah. hmm...berubah! buang jauh2 sifat tu. Setiap masa kita kene jaga hubungan dengan Allah. 

Bak kata mak angkat prof, jaga diri kita insyaallah Allah akan jaga kita. 

Ucaplah bismillahirahmanirahim...sedikit demi sedikit Allah akan buka kan pintu pada penyelesaian masalah kita tu. 

Pernah dulu sebelum bos prof belikan skuter untuk gerak ke tempat tuisyen, prof bawa adik2 naik erl...tunggu bas...jalan kaki nak ke tempat tuisyen. Diorg xmengeluh penat...tapi diam je, Faiq tu memang die jelah yang banyak mulut. Die genius...budak yang sangat penyayang, pemurah, baik hati. Semoga jadi insan yang cemerlang bile dah besar nanti...insyaallah

Memang penat...tapi bestie pesan, jangan mengeluh untuk setiap rezeki yang nak datang. Prof kene kerja nak cari duit sara adik2...xbanyak tapi cukup untuk beli barang dapur n bayar bil2 rumah. Alhamdulillah...

Penat balik tuisyen, xlarat nak jalan balik...ngantuk, takkan nak tidur tengah jalan plak. esok adik2 sekolah...sambil berjalan, kuatkan semangat n bace bismillahirahmairahim. Prof suruh adik2 bace jugak...sekurang2nye Allah kurniakan kudrat nak lalui perjalanan yang panjang malam tu. 

Alhamdulillah...semua OK. xlame lepas tu, datang rezeki yang xdisangka2...Bos prof belikan skuter untuk mudahkan pergerakan ke sane. 

Bile xde duit langsung nak makan...tiba2 datang rezeki Allah dari seseorang untuk adik2. Ya Allah...hadiah dari Allah memang xkan dapat disangka dalam bentuk apa mahupun dari siapa. 

Bile ade konflik dengan sesiapa pun, baca bismillah...Allah akan buktikan siapa dipihak yang benar. Insyaallah.

Ganjaran yang Allah bagi pada prof bukan setakat duit, makanan, skuter, tuisyen...macam2 lagi. Percayalah...alami sendiri. Cube amalkan mulai dari hari ini.


Pernah amalkan ayat ni???

I did it...sepotong dari ayat ni

Rabbi Yassir Wala Tu'Assir

Bermaksud: "Ya Tuhan, permudahkanlah urusanku, permudahkanlah jangan disulitkan"

Selain dari ayat Bismillahirahmanirahim...prof amalkan ayat ni. Mohon semua urusan prof dipermudahkan. Alhamdulillah...terlalu banyak yang Allah beri pada kami, korang amalkan ayat ni...dan alami sendiri.

Pada yang kedua ibu bapa nya masih hidup, berbaik dengan mereka...bahagiakan hati mereka. Dalam mencari redha Allah. 

Ada prof terbaca artikel dari GenQ pasal ibu bapa...and share this in my Fb. here you go: 

"Seorang anak akan menempuh kehidupan yang senang dan diredai oleh Allah s.w.t. disebabkan doa ibu bapanya. Kejayaan dalam pelajaran, mudah dalam urusan, dihindari daripada kecelakaan dan sebagainya merupakan kesan doa dengan kebaikan oleh kedua mereka ke atasnya. Semua ini adalah bukti keredaan dan kasih sayang mereka agar si anak sentiasa berada di bawah lindungan Allah s.w.t" (petikan dari Gen-Q)

Kualiti dijamin 100%

Jangan pernah merungut kenapa Allah xbalas kebaikan yang pernah korang buat...ikhlas ke x? ahaa...ikhlas kan hati bile buat baik pada semua orang. 

Mungkin bukan 5minit akan datang, dan mungkin juga bukan esok Allah akan balas, tapi bila kalian dah ready dan memerlukan bantuan dari Allah masa tu lah ganjaran Allah sampai. 

Macam yang prof cakap tadi, ganjaran Allah ni bukan setakat duit...tapi macam2 lagi. yang kadang2 tu kita xsangka pun akan dapat. Tapi jangan pula bangga dengan orang yang bagi rezeki pada kalian...ucapkan Alhamdulillah atau ape saja cara untuk berterima kasih pada Allah.

Manusia ni sebagai medium Allah nak share kan rezeki. faham?

Ok, kisah ibu bapa tadi..pada yang masih ada mak ayah tu, bila korang ada hubungan yang baik dengan mak ayah korang...insyaallah, setiap doa yang baik2 terlintas dalam hati mereka akan sampai untuk Allah makbulkan. Restu mereka penting...

Satu lagi tuah yang ada pada prof...Allah pernah pinjamkan seorang mak dan seorang abah yang sangat sporting, sayangkan anak2, kami sangat manja n rapat dengan mak abah kami. 

Mereka merupakan orang yang sangat kuat, baik hati, tulus...i wish i could be like them, ramai orang yang sayangkan mak abah prof. Mereka berdua sangat menjaga hubungan baik dengan mak ayah mereka (nenek/atok prof). Mungkin apa yang prof dan adik2 dapat harini adalah ganjaran dari Allah untuk setiap kebaikan yang arwah mak abah prof pernah buat. 

Simple! dulu...bile nak masuk dewan exam, kol mak minta doa mak supaya prof dapat jawab exam dengan baik. Dan alhamdulillah...terbukti berkesan. bukan tu je...nak drive, nak jumpe orang2 ternama, nak beli barang, nak interview, nak exam, nak g jalan2...minta doa dari mak abah dulu. Insyaallah semua urusan dipermudahkan. Insyaallah

Pada yang senasib dengan prof...jangan risau kalau tatau pada siapa nak mohon restu. Kita masih ada Allah...yang xkan kemana2 tinggalkan kita. 

Baca ayat ni

Rabbi Yassir Wala Tu'Assir

Hanya pada Allah kita mohon permudahkan segala urusan yang kita ingini. Insyaallah

Senyuman dan ketawa tu adalah penawar segala kesedihan. Trust Allah...mungkin xboleh nak luahkan melalui kata2 apa yang tersirat dalam hati, tapi Allah tahu. 

More to come dear...banyak nak share. till then...Salam


With Love, xoxo

Thursday, November 15, 2012

Mak Abah




Dah 8 bulan mak pergi...

Apa yang buatkan prof teringat pada arwah mak abah?

1. Bile setiap kali nak keluar rumah..

2. Bile setiap kali sampai kat tempat dituju...

3. Bile sedih...

4. Bile xdapat jawab exam/test dengan baik...

5. Bile nak masuk dewan exam...

6. Bile ada masalah...

7. Bile nak pk baju ape nak pakai untuk sesuatu event...

8. Bile nak buat sesuatu keputusan...

9. Bile ada good news...

10. Too much to review!

 Selalunya, apa yang prof akan buat???

1. Salam mak abah...cium pipi mak, dan mak akan pesan " hati2 ye kakak...nanti dah sampai bagitau la"

2. Prof akan text/kol mak abah just to let them know puteri mereka dah selamat sampai

3. Prof kol mak abah, cerita dari awal ape yang terjadi...punca prof sedih, mak abah akan bg idea n pandangan diorg...ending nnt mesti mak cakap macamni "Dah la kakak, tamau nangis...tamau sedih2, nanti ok la tu"

4. Mesti kol mak abah pastu prof nangis2 ngadu pasal exam/test yang susah tu...then mak abah akan cakap "xpelah...mungkin lebih baik lain kali, insyaallah"

5. Kol mak abah "Mak abah, akak da nak masuk exam ni...akak minta maaf ye mak, abah. Doa kan akak dapat buat yang terbaik exam ni. Akak takot..." abah akan cakap "ok, buat elok2", mak pula akan cakap "ye, mak sentiasa doakan anak2 mak berjaya. buat elok2 ye...insyaallah, mak doakan kakak lulus. aminn"

6. Selalunya mesti mak cakap "ala, xde apelah...nanti ok la tu, percayalah cakap mak.", abah pula akan cakap "benda dah jadi, nak buat macamne lagi...rilex la. xde ape nak risaulah"

7. Mak orang pertama yang akan suruh prof try itu dan ini...baju2 mak pun keluar dari almari bilik mak, just for me. She was very helpful...die suke tengok anak die happy n cantik.

8. Kalau nak kene buat pilihan...i would rather choose to be with my family. Selalunye mak abah xmembantu sangat dalam urusan nak buat keputusan...diorg lebih suke anak die buat keputusan sendiri...sebab setiap kali prof cakap nak buat itu, nak buat ini...abah just simply said "ok!", cuma mak la yang susah sikit nak lepas kan anak die ni...macam2 alasan die akan bagi...tp, boleh nego. Hati mak ni lembut...tapi jangan sekali2 sakitkan hati diorg...xcium bau syurga nanti. 

9. Mak abah the first person would noticed pasal berita gembira...xkesah la ape2 pun, mesti mak abah yang akan tau dulu. They're happy too!! glad. 


Tapi semua tu dah xde sekarang...no text, no calls form them. Kalau nak kemane2 pun, sometimes prof just tengok phone. Tatau whom should i call/text to just to let know yang i am safe.

Bile sedih, nangis sorang2...even ngadu kat best friends pun xmampu nak berhenti kan air mata yang mengalir. Xlega macamne luahkan kat mak abah...but i know, they're trying so much to help me.Thank you, semoga Allah membalas jasa baik kalian semua.

Bile xdapat jawab exam/test...ok, this part memang surrender. Tatau what should i do...balik rumah, tdo, tenangkan fikiran. tuje lah...

Bile nak pergi memane, pakai je cecomot...lantak la ade orang kesah or x. Baju koyak2 pun prof pakai je. Kadang2 dulu kalau jalan2 ngan mak g pesta konvo or what so ever, bile nampak baju cecantik tu teringin jugak nak beli...tapi bile mak tanye "kakak nak ke?" prof terus geleng kepala...cam xsampai hati kot nak biar mak keluar duit belikan baju prof. Kami bukan orang senang...duit tu pun banyak benda lagi nak pk kegunaan yang lagi penting. 

But i guess mak tau kot yang prof nak baju tu...diam2 mak belikan untuk prof. So touched! Banyak kali mak buat macamtu...thank you mak. thank you abah



Harapan prof sepanjang hayat mak abah, prof dapat jadi yang terbaik untuk mereka...harap mereka xpernah kecil hati dengan prof, harap prof xpernah bebankan mereka, harap prof xpernah susahkan mereka, harap prof jadi anak yang baik...

Tapi prof xkuatlah nak buat ni sorang2...ouhhh, mesti adik2 prof rase lagi sedih dr ape yang tengah bermain dalam kepala prof ni. Sorry! xpatut mengeluh...

Teringat lagi mase mule2 masuk matriks...nak bawak barang2 masuk bilik, prof nangis teruk giler kot sebab sedih tengok abah kene angkat beg baju berat prof tu. Seminggu prof nangis duduk je dalam bilik...orang orientasi, happy n gelak2...ni x. bile ade mase free je mesti nangis. 

Lembik!

With Love, xoxo

Wednesday, November 14, 2012

Majlis Khatam Quran dan Berkhatan

Assalamualaikum

Baru je selesai Majlis Khatam Quran dan Berkhatan adik dan anak buah prof, Faiq dan Sarip. Majlis diadakan di Kampung Batu 8 Sijangkang

Alhamdulillah...ramai jugak tetamu yang datang malam tu, jiran2 sekampung, saudara mara yang dekat mahupun jauh pun datang memeriahkan majlis.


siap ade bunga telur+pulut kuning


Alhamdulillah, insyaallah sampai rezeki adik2 prof pun nnt akan join Majlis Khatam Quran satu hari nanti. Insyaallah

Ok...lepas dah habis majlis, prof turun kat bawah rumah nak jumpe saudara mara yang datang. Tibe2 ternampak Syanti, she greet me..."hai kak ique, dah lame sampai ke? kak ique buat ape skang?"

Sesi interview2, pastu tibe2 angin kenduri tu sampai kat Syanti agaknye...terus die cakap "Kak ique, nanti kawen kite nak jadi pengapit tau"

Hahahaha...ok! gelak besar. seriously! 

Memang ade terfikir pasal kawen, tapi die macam tau2 je prof nak kawen...haha. Baru je misi mencari calon suami bermula, die dah bunyi2 pasal pengapit. FINE!

One day Syanti...Insyaallah! 

Left; Sarip...Right; Faiq



Besoknya plak diorg berdua ni disunatkan oleh doktor...haha, yey! diorg da bujang skang =p

Happy kan muke diorg kan??? haha...tunggu la 30min kang acaner plak reaksi diorg. Bagi diorg gelak2 dulu...happy2. hahaha...devil betul prof ni. Ish! jangan takot la sayang2...xsakit.

_Few minutes later_

Sarip orang first kene panggil, lepas die keluar Faiq plak masuk...nampak mata Sarip merah. Ouch! sedihnye...die nangis.

Die duduk sebelah prof, cite pasal sunat tu...sekejap2 die ngadu sakit. I wish i could help him to release the pain...but dunno how. just can lend my shoulder for him to ngadu bout the pain. 

Dalam kepala da terbayang Faiq mesti nangis sebab die lembik sikit compared to Sarip...ouhh, kuatlah adik2 ku. 

Giliran Faiq da settle...amboi, kemain laju berjalan. pastu mulut die senyum je. Ade makcik pakcik kat situ tanye die sakit or x, die cakap TAK SAKIT. Heh?? Sarip kata sakit. nape die xsakit? pelik!

Lepas makcik prof terangkan kenape die xsakit..baru la faham. Tapi kesian kat Sarip die terus xterkata...terdiam, sambil termenung. Prof tenangkan die...ayah die pun ade kat sisi die. I wish my dad still alive so that he could be there for his sons and daughters. Hmm...it just a wish!

I know Sarip kuat...jangan berhenti baca Bismillah. Insyaallah!

Sampai kat rumah...ubat bius dah habis, Faiq plak dok "ouch2" bile sakit. hahahaha...tadi xsakit. Sarip plak da lega... Alhamdulillah =)

Amacam?? xsakit kan? hihi
Moment yang sangat indah...dapat kumpul dengan saudara mara. Malam tu prof kene balik S.Alam sebab esoknya ada test. So...nak xnak kene balik. memang xnak balik. kalau boleh nak duduk ngan adik2 kat kampung...tenang sgt.

Sesi makan beramai2 memang superb...share makan sesame, sikit same sikit.

Petang tadi sebelum diorg sunat... Ajim, Along Syafiq, Angah Syukri, g kutip durian kat belakang rumah...prof kemas2 barang majlis malam td. Tetibe Angah Syukri  naik sambil2 tolong kemas, die ajak turun makan durian. Kemain bebel suruh cepat2 kemas nak makan durian..

Settle kemas...thank you Angah tolong =)

Jom makan durian!!!!! dah lame xjumpe memasing pun...Solihin, Sobri, Syafiq, Syukri, Ajim, Sarah, Ika, Syanti, Nono, n ramai lagi...sume pun dapat berjumpe n berkumpul bile ade pape event kat kampung. Happy!

Sesi pengenalan cara2 mengopak kulit durian oleh Ajim..hoyeh!


Ajim, sifu yang aja kitorg kopak durian...Angah senyum2 =p

Along steady je

Angah dengan gaya kopak kulit durian



Malam tu, Kak Siti n Ajim hantar prof balik rumah sewa kat S.Alam...sempat lagi Ajim pesan, "Ique, nanti ko kawen buat la kat sini tau boleh kumpul ramai2 lagi macam kenduri ni. bestlah"

I senyum sampai ke telinga u guys!!! happy...kenape tah kenduri kali ni ramai plak sebut2 pasal kawen, haaa...mungkin da nak sampai jodoh prof kot. My turn MAYBE!!!! kan? hehehe

Till then, take a good care of yourselves...

With Love, xoxo

Tuesday, November 13, 2012

Nad' Engagement Ceremony

Assalamualaikum, 

More photos on the engagement ceremony of Nadiah and Haris

Semoga berbahagia to both of them, loves


















With Love, xoxo