OMBAK RINDU

Assalamualaikum followers and readers

Sabtu lepas (3 disember 2011), prof n 2 orang sahabat prof menonton wayang cite OMBAK RINDU kat Jusco Bukit Raja, Klang. 

Kitorang bertiga (Syida, Nadiah, n me) excited sebab melalui penceritaan kawan2 yang da tengok, diorg kata BEST!! So we all nak test market gak la...

Sebelum start wayang, kitorang singgah jap kat Jusco...Nad nak beli barang, Syida ngan prof plak g cari tissue. hahahaha...nampak x betapa berusahanya prof nak tengok cite ni? siap beli tissue ok...

Syida: Atun, ko ni serious betul siap beli tissue...sure nangis ke weyh?
Prof: Yela, mane la tau kalau nangis nanti...xyah lap kat baju, lencun!
Syida: mampu tergelak je

Bergambar dulu before menonton...enjoy your movie girls =)

Ticket yang ditempah khas untuk mengelakkan traffic jam


Idea nak tengok wayang tu datang time petang sabtu tu, masing2 pun xde wat ape...

terbayang la OMBAK RINDU 

Tanpa melengahkan masa, prof terus on9 nak check timing movie tu

Timing yang available 7:40pm n 10:05pm...sebelum tengok wayang mesti nak maghrib dulu, n dinner kan?
so, kitorang decide amik yang 10:05pm 

Lepas da siap2 maghrib, kitorang terus gerak g makan dulu. Dah separuh jalan, tiba2 prof teringat yang confirmation resit tu tertinggal kat atas meja

Before kuar umah tadi Nad ade ingatkan suruh bawak, tapi entah macamne tertinggal jugak...
sorry Nad, kene patah balik amik resit tu =(

Tapi amik tiket tu lepas kitorang dinner...

Sampai je kat Jusco Bukit Raja, Klang...memang surprise giler sebab ramai orang nak tengok cerita ombak rindu

Nasib baik da booked awal2, mase nak booked tu pun da hampir half dari theater hall tu full...rezeki kami lah nak tengok movie tu, betul2 ade 3 tempat kosong..CANTEKS!

Kami sampai awal mase tu, so da amik ticket...kitorg pun g jalan2 cari ape2 yang best. Ahaa, tissue tu idea prof nak beli. malu nak tulis tapi nak tulis jugak...hahaha

Mula2 masuk dewan tu perghhhh, ramai gilerrr...cepat2 cari seat kitorang, fuhh lega dapat duduk =p

Xlame lepas tu, OMBAK RINDU pun start...belum ape2 lagi, air mata ni macam dah bergelinang padahal belum sampai klimaks pun. Lagu tema memang menusuk kalbu..aishhh

Sape2 yang xtengok lagi, mesti tengok tau...xtengok wayang pun xpe, tunggu kuar kat tv nnt. xtergambar nak tulis kat dalam blog...ape2 pun bak kata Nad die bagi 20 over 10 tuk cite tu


Keluar je dewan wayang...mata lebam!! ouhhh

Nah prof share tema lagu OMBAK RINDU kat bawah ni
*sumber dari YouTube*





With Love, xoxo