Thursday, December 29, 2011

Kolokium Fakulti Kejuruteraan Kimia

Assalamualaikum followers and readers,

Dah 2 hari ni fakulti prof ade buat event kolokium tuk Masters and PhD students. Semalam xsempat nak tengok2 kat fakulti. Harini baru berkesempatan...prof datang memeriahkan event je. meriah la sangat...hehe. 

Prof datang sokong kawan2 seperjuangan...dirorg kene present kire macam conference gak la. Tahun depan insyaallah my turn plak. 

Haaa...lepas tengok presentation, prof ngan Nad Razak (Roomate) g la lawat booth2 yang ade kat situ. sempat jugak kitorang g jawab SUDOKU! hahaha...yang pastinya kitorang berdua berjaya jawab SUDOKU tu ngan jayanya. YEY!!!!

Ni hadiah nya, kecik je...comel macam kitorang...hehehe, satu untuk Nad Razak n satu untuk prof. sweet kan? haha





With Love, xoxo

No comments: