UpComing Schedule!

Assalamualaikum to all muslims and hello to non-muslims

Semalam prof siapkan jadual ni...tampal kat dinding depan mata ni, selalu sgt on9 facebook. So, bile dah ada jadual ni memang kene disiplin betul2. Kalau ada sape2 perasan entry lepas2 prof ada buat jadual baru jugakkan? xsilap prof Facebook kul 9 malam. Tapi memandangkan skang da xmacam dulu, malam ada klas plak kan...so xley fb melainkan dalam lab comp =p

Jadual dulu dah successful, so kali ni wat jadual lagi...timing lain plak. Later nnt prof upload jadual yang da siap dihias kat dinding bilik prof ni, wuhuuu excitement!!!!


Hmm, ni plak kerja2 prof yang nak kene submit xlame lg due date diorg ni sampai la...prof kene focus kat diorg ni plak, kang xsiap nahas prof kene motivasi cukup2 ngan VVIP bawah ni. TAKOT!!!



Seminar Gas to Liquid report - Prof Asadullah (25 Nov 2011)

Functionality of Polymer assignment from Dr.M (1 Dec)

Waste to Wealth project with Prof Dr Ku Halim (5 Dec 2011)

Advance Optimization project with Dr Ahmed (13 December 2011-submit, 16 Dec-presentation)

Review Paper (Journal) on Gas to Liquid for Conference IEEE 2012 (End of Dec 2011)


With Love, xoxo