Prof memasak??? Wow!!!

Assalamualaikum followers and readers


2 hari lepas prof ade meeting ngan supervisor prof (Dr.M), seorang yang sangat motivated n antara yang selalu bagi dorongan dan galakan kat prof

Lama jugak meeting selasa haritu, sampai terlupe plak CHEF prof xmakan lagi...dan sepatutnye kitorg da men masak2 haritu

Balik dari meeting da dekat kul 2, Hanis plak ade klas...so, prof kesian plak die kot xmakan lagi ke. Prof janji nak masakkan tuk Hanis, sebelum ni kitorg men masak sama2

Sampai rumah prof rehat beberapa minit, kemudian baru stat buat keje2 rumah...mengemas, gosok baju, memasak. Rasa macam dah jadi suri rumah plak...

Pukul 3 prof da stat memasak...macam xcaya prof masak banyak haritu. Prof amatur lagi, so siap masak mase tu pun dah lambat.

Hanis balik kelas terus gerak ke rumah prof n makan...Sorry lambat masak Hanis =)
Tapi yang pelik nye, prof rajin sangat la plak haritu...gosok baju, mengemas, memasak. hmm...prof pun pelik! Tapi selasa pun dah berlalu, skang dah kene pay attention kat study n project prof plak

 **Antara MENU hidangan**

Udang masak kicap..xde kuah

Sambal gesek (kata Syida), sambal ni Syida yang buat =)

Sayur Kubis

Sambal Telur

With Love, xoxo