Photoshoot Pre-Convo (I)











Prof Ique

Nadiah Abdul Razak

Nabilah Hisham

Airin Aezzira Kamaruzzaman

Abdul Hakim Mohd Fadzil






Settle bergambar...sempat lagi jurugambar snap pic kami

Hmm...penat bergambar dari pagi, singgah makan kat sini before gerak balik =)










Nape gambar ais tu sebesar2 alam???
hahaha...sebab prof geram xdapat nak MAKAN ais tu
KEMPUNAN!!!!!
 
Photos ni sume kitorg amik kat Taman Awam Seksyen 4 Shah Alam
3 hari sebelum konvo 
Photoshoot sesi pertama yang kitorg amik after dapat jubah

Nak dijadikan cerita, mula2 sampai kat taman ni kitorg amik gamba sendiri2...tiba2, beberapa jam lepas kitorg sampai n bergambar kitorg terserempak ngan seseorang kat taman tu.

"Encik, encik...minta tolong amikkan gamba kami boleyh x?"

"Boleyh...*sambil senyum*"

Bile die kuarkan camera die...memang KELAS KAU MARIAHHHHH!! Lense mahal tuh...
Dah settle amik2 gamba, pastu sembang2 la ngan die...
Rupa2nya, jurugamba...name beliau En. Uzair, seorang employer kat Oil n Gas pada suatu masa dahulu
sekarang die da berhenti keje n wat bisnes kot xsilap prof
Memandangkan sekarang ni musim migrate...
die datang kat taman tu tujuannye nak amik gamba alam...flora n fauna cantik2 kat situ


Memang rezeki kami masa hari tu...Jumaat (28/10/2011)
Dapat photoshoot free..hehe

Hmm, ni sesi penggambaran yang pertama tuk pra-konvo kitorg
Jap lagi nak bg gamba yang sesi kedua plak
haha

Nape prof upload?
Sebab ade antara kawan2 prof nak tengok gamba2 ni...
So, dedicate kan entry edisi khas ni buat semua teman taulan




 With Love, xoxo