PECIPTA 2011

Salam blogger sekalian...apa khabar?

14 September 2011...prof bersama rakan2 meluangkan masa bersama ke KLCC Convention Centre sempena program PECIPTA 2011. Nah ada beberapa keping gamba yang prof boleyh share ngan korang sume...

Event ni berkaitan ngan research, pada sesiapa yang tengah wat Master or PhD tu memang rugi kalau xdatang. Degree students (yang relate ngan Sains dan Teknologi) pun rugi tau kalau xdatang sebab korang akan kene buat research project n design project...datang menimba ilmu dari researchers yang dah berjaya xrugi kan? =)










 





Nasi Beriyani...menu kegemaran prof
 
Lepas event...g makan kat Food Court KLCC

Bersama rakan2 yang hadir
Love, Farah