Konvokesyen ke-75 UiTM

Antara teman2 yang sempat masuk dalam kamera sama2...haha, Nad Razak, Dila, Nazir

Di awal pagi bergambar amik mood konvo ngan teman2 tersayang...dari kiri prof, Dila, Airin
bersama kembar prof...Far! =)
 
Ngan kawan2 sebaris tempat duduk lepas dapat skrol




Alhamdulillah...menggenggam Ijazah setelah 4tahun diperantaua, nak nangis rasanya =|

Bergamba ngan kawan2 lagi...pantang nampak kamera! OK! hehe

Wahhh...prof suke gamba ni, nampak macam I ni VVIP. dikelilingi oleh rakan2 *ayat perasan*

Bersama PakLong, MakLong, KakNini sejurus lepas keluar dewan    
Abang!!! ni adik prof nom3...die skang PMR, hopefully, rezeki die meluas macam KakLong die. Insyallah =)

Antara rakan2 yang sempat bergamba bersama2 lepas keluar dewan

Ahaa...topi prof pun dah hilang entah kemana, sakan baling topi =p

Cantik kan? ceria ngan flowers dan kaler2 yang meriah

Fatin, Prof, Airin, FarahLi, Aisyah

Prof pun blur jap, buat ape eh mase ni? xkan nangis kot...xmungkin! =p

Wah. kelas kau mariahhhh...cantik2 kawan2 prof kat keliling tu, jelesnye!


Dari kanan Dila, Ainul, Airin, dan budak gile camera =)

Ngan Nad Razak dan Airin...xmenang tangan prof bawak bunga, sebab flower girl prof tatau kat mane waktu ni *ayat perasan lagi*
With my best buddy, Aisyah...mek kelate ni tau =)

With Dr.M (Mikhail) dan rakan2 seperjuangan


Seronok sangat2!! 

Pengalaman berkonvo yang sangat meriah
Ada antara rakan2 jemputan khas dari prof xdapat datang sebab konvo kami ni on Monday
so, ada yang kene attend kelas...keje...n so on 
Tapi xsemestinya xdatang hari konvo bermaksud kita xgeng dah kan??
Cume xmeriah kalau yang dijemput xdapat hadir sama2 menyerikan gamba2 konvo prof

Insyaallah untuk konvo master tahun depan diorg akan dijemput lagi..hehe =)







With Love, xoxo