Jalan2 Raya 2011 (4)

Salam Aidilfitri =)

Ahaa, bukan beraya la kalau x memenuhi undangan Rumah Terbuka kawan2 kan? Sebelum prof start kuliah, sempat jugak prof nak jumpa ngan best friend prof mase sekolah rendah...Adlin Nor Maz Awin (Bonda Eva) yang pernah prof cite kat entry sebelum2 ni...hehehehe

Jamuan bermula kul 4 petang sampai tengah malam...kunjungan prof plak dari lepas maghrib, prof bawak adik2 prof g jalan raya naik bas. Kesian jugak diorg yang kecik2 ni, prof blom de rezeki nak pakai kereta jadinye bas jela yang jadi transport pilihan kami. Semangat adik2 prof yang buatkan diorg seronok beraya sebenarnye...prof da besar, mood raya tu still ada cuma kurang dari mood raya adik2 prof. =)
Kat teratak Bonda, ada banyak gak juadah pilihan...Sate, Laksa, Lemang, Nasi Impit, Rendang, n banyak lagi (xtermakan sebab banyak sangat).


Menu utama kitorang semestinya Sate + Lemang + Rendang...nampak x? sedap tau...huhu. Yang follow malam tu cume Firaz, Ila, Faiq, Biha...lagi 2 orang xdapat ikut sebab ade hal masing2 (g beraya rumah kawan2).



 
Taraaa..ni lah Bonda Eva, sempat jugak bergambar ngan Adlin...almaklum, DIVA!! huhuhu...sebenarnye prof pun xsangka dapat contact balik ngan Adlin ni. Sejak habis sekolah rendah memang xde contact n jumpe langsung...Facebook yang menyatukan kami =p

Alhamdulillah, sampai sekarang kami masih berhubung n harapnye sampai bile2 pun kami masih bersahabat...insyaallah.

Oh ye, masa Majlis Rumah Terbuka Adlin ni...diorg wat sambutan hari lahir Eva yang ke 6 bulan 1/2, bersama 2 bezday boy lagi yang prof xkenal...tapi prof xsempat nak rase kek Eva. look nice! sedap mata memandang sedap lagi lidah yang merasa kan? hahahahah



*Sumber gambar dari facebook Awin Lang...thank you beb! =)

Love, Farah