Happy Birthday Prof!!=)

Assalamualaikum sahabat2 blogger dan pembaca sekalian =)

Kali ni nak story pasal Hari Lahir seseorang ni...name die Prof Ique. huhu...23 September 2011 yang lalu bersamaan hari jumaat merupakan hari kelahiran seorang gadis yang mesra digelar Prof. Genap lah 23 Tahun pada 23 September yang lalu...

Tahun 2011 sangat istimewa bagi prof...sebab??? prof berumur 23 tahun pada 23 September, sambutan hari kelahiran pada hari yang sama prof dilahirkan iaitu Jumaat, Hari Graduasi tuk Ijazah, n banyak lagi hari2 istimewa bagi prof tuk tahun ni...

Nak cerita apa yang seronok nye tahun 2011 ni, tunggu akhir tahun nanti lah kite story ye. hehe...Oh ye, 10 tahun yang lepas time tu umur prof 13 tahun...prof dapat banyak giler birthday presents penuh 2 kotak n ade extra lagi xmuat kotak...skang da 23 tahun, ingatkan xde hadiah dari kawan2 rupanya ade jugak yang ingat kat prof...boleyh tahan gak la hadiah2 prof dapat. nak tau ape prof dapat???

Hanis belanja wayang cite The Smurfs, and lunch Subway =)

CupCakes dari sahabat prof, Hasmanadya

 Kek ni dihadiahkan oleh sahabat prof, Rosyida

 Kek dari Mak...sambut bersama adik kecik prof, Mohamad Faiq n Mohamad Faizal yang nak PMR tahun ni

 Haa, ni lah budak kecik tu...we all sharing birthday month together =)


Ahaa...yang ni pula dihadiahkan oleh sahabat prof, Nadiah Abdul Razak =)


Love, Farah