Happy Birthday Faizal!!=)

Assalamualaikum sahabat blogger dan pembaca sekalian =)

22 October 2011...birthday adik prof yang ke3. Mohamad Faizal, kalau kat rumah panggilan hangit panggil Abang je, hehe ...sempat jugak prof celebrate same2 ngan family, sebab hari sabtu dan kebetulan prof xde hal lain...hari yang sama prof jumpa ngan best buddy prof, Adlin...kek ni prof beli ngan Adlin kat kedai kek berdekatan ngan teratak prof kat Nilai tu =)

Untuk Mohamad Faizal...
"Selamat Hari Lahir Abang, akak doakan semoga Allah sentiasa melimpahkan rezeki yang meluas kat Abang...belajar jangan jemu, kesusahan+kegagalan itu cume sementara sebab Allah dah sediakan ganjaran tuk Abang. PMR dah lepas kan? akak tau, setiap kali exam memang kite akan cakap susah...tapi result mesti gempaq, jangan cepat berputus asa ok! akak xde adik2 yang cepat berputus asa...Jadi macam arwah Abah yang sentiasa tersenyum bila dilanda musibah, sebab dalam hati Abah sentiasa ingat Allah. Satu lagi...Jadilah anak yang soleh pada Mak dan Abah, diorg banyak berkorban untuk kite semua. Jangan nakal2, sayang abah+mak+akak+angah+adik2...OK!"...Sayang Abang =)



Love, Farah