BN Youth at PWTC

Assalamualaikum blogger and reader,

Minggu ni prof sibuk siapkan Research Proposal pasal Biopolymer ditambah urusan seminar pasal Gas To Liquid on Fischer-Tropsch synthesis on Wednesday, and ada test Molecular Engineering pada khamis semalam. Kalau nak ikutkan orang yang pandai manage time memang xsibuk sebenarnye...proposal tu boleyh buat awal, tapi prof lambat. So, bile ditambah ngan kerja2 mendatang tu yang jadi stress, sampai prof kene deactivate fb sekejap. Kalau x, memang xsettle seminar n xready tuk test. 

Beberapa hari je prof deactivate kejap...xley lame2 sebab fb tu ramai VVIP, so urusan prof kebanyakan melalui fb. Dari Naib Canselor UiTM, lecturer, admin fakulti, n ramai lagi VIP kat fb tu. salah satu sebab prof x ley off fb...=)

Harini, kebetulan sorang kawan prof mintak temankan die ke PWTC tuk ke BN Youth Job Fair'11...gerak dr pagi ke PWTC sampai petang kul 6 petang baru gerak balik ke Shah Alam. Tapi sebelum balik tu kitorang singgah makan jap kat The Mall depan PWTC tu, makan kat Secret Recipe. Perjalanan harini memang fully supported by kawan prof Atiqah Edy...thank you so much dear!! =)

Ape yang ade kat PWTC tu? best ke BN Youth Job Fair'11 tu? Haa...pada jobseekers memang best la, harini dapat round dalam Dewan Tun Razak 1 tengok company2 best n my fren dapat drop resume kat company yg die berminat while me sibuk collect business card diorg sebab didn't expect yang prof nak drop resume pun, plan nye nak temankan Tqa je...bile da kat sane rase rugi plak xbawak resume even I am not available tuk bekerja lagi buat masa ni coz still pursuing my study...tapi boleyh la buat backup tuk tahun depan before graduate da kene cari kerja =)

Banyak company yang terlibat, check this website >>>>> BN Youth Job Fair'11 pada sape2 yang berminat nak menjenguk...cepat2 ke sana n don't forget your resume. Tadi, dapat jumpe TPM and pakar motivasi Dr. Azizan Osman


Banyak input yang Dr. Azizan share ngan pengunjung2 bertuah harini...antaranya tips nak kenali personaliti masing2 melalui tarikh lahir tau. BEST! tu je yang prof boleyh cakap...memang xrugi datang untuk timba ilmu. Ahad ni jam 10 pagi ade free talk dr Dr. Azizan lagi mengenai cara nak tahu pasangan yang sesuai juga melalui tarikh lahir seseorang, memandangkan prof xdapat attend event tu this Sunday so xdapat nak tau input nye...just dapat knowledge tuk harini je...


Jangan risau, i will share with u guys semua...but not today, i need enough rest for tomorrow. Lots of work to be done =(


Nah, ni antara photos yang prof sempat snap tuk harini...xingat camera plak harini, selalu kalau outing mane2 mesti bergambar. Tapi harini macam best je perjalanan sampai xbergamba...hehe


******** PHOTOS CLICK ********












The end, later prof akan update pasal ape yang prof dapat mase kat PWTC...guten nacht, i got to go. =)

p/s: xsabar nak upload pic studio grup prof plak, hehe...gamba konvo pun xabis upload lagi kan? tunggu...ade satu siri gamba lagi yang blom ade kat tgn prof, tunggu hasil dari photographer prof (elle)...photographer (amin) da dapat da =)