Saturday, August 27, 2011

Berbuka puasa bersama kawan (3)

Assalamualaikum sahabat blogger sekalian,

Terbaru, prof ade jemputan berbuke puasa ngan kawan2 sekolah menengah prof...lokasi berbuka puasa kali ni kat Nasi Arab Damsyik, Seremban. 

Seramai 10 orang yang dapat join kali ni...better than last year, masuk tahun ni dah 2x ramadhan kitorang buke puasa together. Tahun lepas kat Salak, Selangor...tahun ni kat Seremban plak

Dengan diorang ni memang setiap kali cuti sem mesti jumpe, sekejap pun jadi la...kalau ada event pun kitorang gather lagi n mostly our frens wedding n time raya.

Reunion tahun lepas pun best jugak ade diorg ni...menghidupkan suasana, barulah happening. Ramai lagi kawan2 prof yang same2 sekolah dulu but this time ramai yang xdapat join berbuke puasa sebab masing2 ade hal lain..

Lepas berbuke, kami g makan angin plak....xcukup ngan Nasi Arab, angin pun nak sebat?? hehehe


Ahaa, selama puasa ni...ada satu benda ni yang prof mengidam sangat2. Ni haa...AIR BATU!!~


Prof kene pantang air batu ni sebab tengah wat treatment kat Homeopathy...banyak pantang larangnye tau Air Kelapa, Bawang Mentah, Kopi, Nescafe, Cuka, Bahan Pengawet, Air Batu.

Yang lain prof xde hal kalau xmakan, tapi kalau jumpe Air Batu ni memang lemah betol. Nak cepat2 sembuh, nanti ley topup makan Air Batu ni...huuuu

Insyaallah, Allah tahu mana yang terbaik untuk prof...wat masa ni prof kene kuatkan semangat lawan kehendak makan Air Batu ni, kawan2 pun take care kat prof so muchh...=)

With Love,

No comments: