Berbuka puasa bersama kawan (1)

Assalamualaikum sahabat blogger sekalian,

2 minggu lepas (14/8/2011-Ahad) hari pendaftaran student master...Alhamdulillah, hajat prof nak sambung master kesampaian dan haritu berlalu dengan lancar. Insyaallah, prof dengan Airin akan buat yang terbaik untuk master akan datang ni...

Kebetulan, hari yang sama...sahabat2 prof dari Besut, Terengganu datang. Nadya+Fadia+Ema...datang dengan tujuan nak melawat prof n kawan mereka sorang lagi kat Nilai jugak, Mokku =)

Alhamdulillah, bersyukur pada tuhan sebab panjangkan jodoh kami...baru beberapa minggu prof balik dari tempat diorg, kali ni diorg pula bertandang ke tempat prof. Di bulan yang mulia ni...semoga hubungan kami sentiasa diberkati dan berkekalan hingga akhir hayat, insyaallah

Syukur alhamdulillah...hari pertama diorg sampai kat Nilai, kami berbuke puasa di luar. Lokasi, Dataran Nilai...


 



Seperti biasa...prof skang dah ada PA, memang sejak prof habis degree ni Ila asek ikut kemana prof pergi. Cam artis x? hahahaha

Kek tu Nadya hadiahkan tuk Ila sebab puasa...pembakar semangat Ila la kononnye =)

Kiranya ni kali pertama prof berbuka ngan kawan2 tahun ni...Esoknye (15/8/2011-Isnin), mak prof ke Kelantan ade urusan penting katanya, jadi prof xdapat join mereka ke KL...shopping raya, prof kene tengok2 kan adik2 prof kat rumah. Kang enjoy sangat tah ape la adik2 prof makan tuk berbuke nanti...tu yang terpaksa excused kan diri join diorg...

Tapi, malam esoknye lepas diorg balik dari shopping raya...singgah ke rumah prof, ade prof buatkan dadih n Kek Batik tuk diorg. Tatau plak tu kali terakhir prof jumpe diorg...sebab (16/8/2011-Rabu) diorang dah gerak balik ke kampung halaman kat Besut...

Salah prof xsempat nak say goodbye to them pagi tu sebab lepas sahur prof tertidur dengan nyenyak sampai dah tengahari baru bangun danlokasi mereka time tu pun dah jauh ngan Nilai...

Oohh, maaf kan saye kawan2...Tapi, saya sangat bersyukur sebab diberi peluang nakjumpe diorang, yela jauhkan Terengganu-N9.

Tatau la bila boleyh jumpe diorang lagi...hopefully raya nanti ley jumpa lagi, sebelum master prof start on 12 Sept

Insyaallah...


With Love,