Percutian 3 Penjuru (II)

Ok, kisah bersambung kali ni...

Sampai je kat Pulau Perhentian, masing2 dah penat sebab perjalanan malam tadi sampai kepagi baru sampai memang leteyh giler n sure xcukup tidur, then Nadya pun discuss ngan adik beradik die nak stay kat pulau dulu before gerak balik ke hospital. N hasil budi bicara Nadya ngan adik beradik die, malam tu kitorang tdo pulau same2. 

Bile dah sampai pulau, prof orang pertama yang landing atas katil dulu...kepenatan yang xtau nak cakap macam ape. Tapi, Nadya+Kema+Aini g jalan2 kat kampung...caye x?? kat pulau pun ade kawasan perkampungan tau...kalau sape yg dah tau tu xpela, huhu sebab prof baru tau bile prof dah sampai kat sini...kat kampung tu ade Balai Polis, Klinik, kawasan perumahan, Sekolah, kedai2...n banyak lagi, memang kawasan kampung betul ar...

Tengahari tu prof bangun, Nadya ajak g kampung...prof kenal la Pok Cek, Shanti, Sedi, diorang la yang hantar prof g kampung ngan Nadya. Terpukau prof bile sampai kat kampung tu, so nice...

Balik dari kampung, petang tu mandi laut plak...dukacitanye, prof xbawak baju nak mandi laut so telan je air laut tu...huk9, diorg siap tempah Banana Boat tau. ni fez time prof bercuti kat pulau...mase diorg naik Banana Boat tu prof jadi jurugambar je, naik kat boat besar...buleyh la, kire kene gak tempias air percikan Banana Boat tu. hehe








Nice x gambar2 yang prof snap?? hahaha...ape yang paling prof suke dalam pic2 tu, percikan air laut tuuu...perfect!! View sunset dari tepi pulau pun cantik jugak...



Ni kire hari pertama kat Pulau Perhentian, next day = next entry k!

Love, xoxo