Saturday, May 28, 2011

Himpunan Sejuta Belia Putrajaya 2011

Salam,

Sejak semalam...prof dah tinggalkan tapak kaki prof kat tapak pameran kitorang, n sampai harini semuanye berjalan lancar. Walaupun booth kitorg xramai yang bertandang tapi ade lah daripada xde. yela, diorg bagi booth free..tapi, lokasi nye kat tempat yang orang xminat nak lalu lalang. hmmm...xpe2, at least ley rehat kan kaki. 

Kalau xde orang, kitorg g jalan2 tengok booth2 orang lain jugak...sempat jugak prof singgah ke Job Fair, jumpelah satu tempat ni die provide on-job-training kat student2 with degree holder. sape2 yang berminat nak join same...jomlah ke sane esok. esok last tau, syarat nye korang kene ade degree in engineering..xkesah chemical ke, letrik ke, awam ke, meki ke...sume engineering buleyh apply. 

Then, balik ni tadi member prof inform kat kawan2 pasal Sime Darby pun wat on-job-training n walk-in-interview. nak tau lebih lanjut??? silalah beratur kat kedai runcit berdekatan beli METRO 29/5/2011...

On the way ke Putrajaya pagi tadi, my fren text prof...die mintak tolong prof temankan die jaga booth kat UKM, sempena konvo kot rase prof. from 31/5 - 11/6/2011...insyaallah, kalau xde ape2 hal yang prof tergedik2 nak join...nanti prof tolong temankan member prof sorang tu, malu gaknye =p

Sepanjang harini plak...sempat jugak kawan online prof, panggil die cik naga je. hahaha...die sempat singgah petang kat booth prof tadi. padahal die tengah kerja...hahaha, naga!! naga!! 

Pada semua lapisan belia kat luar sane...jom lah ke Sejuta Himpunan Belia kat Putrajaya. dari presint 2 sampai presint 4 full ngan pameran sane sini...meriah gilerr, kawasan darat dan udara...dua2 meriah. 

Esok (29/5/2011) ade JOM HEBOH!!!!!! jom..jom..jom..jom..kite heboh2

Jom kite meriahkan lagi karnival ni!!!!!!!!!!! Jumpe disana...


LOVE, xoxo

1 comment:

eintanliana said...

kazen..bg nom tepon kamu..hilang lor nom tpon kamu..tak pun tolong miskol or text aku kalau ade nom tpon aku ni haa...hehe..tenkiu