Ladies Day Out

Salam sayang...

Harini, prof ngan kawan2 serumah sewa kat Shah Alam g jalan2 kat Putrajaya n Sunway...xde jalan shopping pun, just snap picture ala2 photo shoot la konon2 tapi memang jadi plan ni. kitorg gerak kul 2petang dari Shah Alam terus direct g Purtajaya...

Sampai je kat Putrajaya, mula2 nak amik gambar kat jambatan...tapi sebabkan segan dah pakai cantek2 nak stop kete tepi jambatan tu. dah la kete kitorang je yang stop, macam timing xsesuai plak...jalan tengah sesak time tu. so, kitorg pun gerak kedepan sket...amik kat tepi tasek depan masjid putra tu. Ahaa, permulaan photo shoot pun bermula....=)

***** (^_^,)v *****

Career terbaru prof sebagai photographer...in german we call it as photographieren


Tadaa...nilah kawan2 serumah prof yang cantik2 n bijak2 belaka tau. tapi masing2 already taken by someone...xley kacau k


~Smilee~


Alahai...comelnye


Saya akan merindui korang bile kite tidak serumah lagi pasni...jumpe lagi nanti


Gabungan students engine dari civil+kimia+letrik...bergabung!!! meletup!!! kebabommm...=p


Terima kasih korang sebab sudi tumpangkan bahu bile prof menangis...pinjamkan telinga bile prof ade masalah...pemberi semangat bile prof terjatuh...sentiasa ada bile prof dalam kesusahan


Ikatan yang erat...sampai bile2 kite akan bersahabat


Kenangan terindah bersama housemates prof


Singgah jap...tumpang sit kat kedai ni, penat kaki jalan jauh semata2 nak settlekan photo shoot ni


Fatin dan Ida...sama cantik sama padan 


Ira dan Izreen...same comel sama cool


Sayang semua


Fatin...Miss Mamarazzi (ingat lagi x award malam BBQ klas prof??) Bab gosip memang fatin kelas gituu...rawk!! =)















Yong...macam Hana Tajima, pasni bertambah sorang lagi housemate prof yang jadi model =p
 
Ira...big boss dalam umah kitorg, ni pun kalau bergosip memang rawk gak. kawan gosip sure lah Fatin =0

























Ni lah prof...gambar ni ade background masjid, ade gaya macam Nur Amina dalam Nur Kasih x?? hahaha


Izreen...kawan yang sempoi, dianugerahkan sebagai Miss Hati Kering sebab sume orang tatau bile time die sedeyh, hidup die memang sentiasa ceria...macam xde prob je. aiya acik siti!!






















Ida...Miss Talkative, sure kalau dah dapat gelaran tuh bermaksud die ni pandai bercakap...jangan kata ngan lecturer, ngan pakcik teksi pun die ley kamching...orang kata peramah n mesra budaknye =$



Lepas dah penat n settle photo shoot...kitorg terus gerak ke Sunway plak, sebab dah booking tempat kat Flamming Steambot kul 8pm...so, dari Putrajaya kul 6 lebeyh sampai kat Sunway terus solat asar n maghrib before gerak g makan...kalau nak tau, dari pagi kitorg xmakan tau sebab nak kejarkan si Flamming ni la. Pada sape yang xpernah pergi...silalah berkunjung ke sane, try makanan kat sane RM25 je makan sampai puas tapi jangan sampai membazir...=)








Tak nak tanye ke ni sape??? Kalau ade sape2 perasan...gadis cantik tepi Cik Fatin ni, salah sorang contestant  program Pantene antara yang join ialah Shasha Saidin (Ex-kumpulan ELITE). Yang ni namenye Sharifah Khalisha Syed Abdul Rahman...close fren just call her Cha je =)

Cha pun salah sorang dari housemate prof juga...rumah prof ni ade 7orang antaranya Prof, Fatin, Izreen, Ida, Yong, Ira, dan Cha...


With Love,