Kawan prof menyepi dengan tibe2...=(

Korang, prof ade benda nak share ni...

Tahun ni ramai kawan baru prof kenal, n we all still contact until today...but ade sorang member prof ni, tibe2 die menghilangkan diri. Prof tatau macamne nak cari die...last prof mesej ngan die, die gtau prof yang die kat luar sorang2 n xde kat umah.

Last mesej mase malam before presentation day on 13 May...jam 10.29pm n sampai skang prof kol xangkat, xreturn my call, mesej pun xreply. Prof betul2 buntu dah ni, tatau macamne keadaan die kat tempat die berada skang n prof tatau nak contact orang2 terdekat die macamne...family die kat johor, die kat KL stay ngan maksu die.

Memang last mesej tu prof ade terkasar bahasa ngan die, ade salah faham sket...mungkin tu pun salah satu sebab die larikan diri dari prof. Harini sepatutnye die datang meet my mom kat KUIS, Bangi...tapi bile prof tanye mak, mak prof cakap xdapat kol die...lagilah bertambah risau kan

Ape agaknye jadi kat die sekarang ye?? Tolonglah jangan ape2 kan die...Die tengah susah skang ni n ini memang bukan die. paling xpun die akan return my call or reply mesej sepatah dua n bgtau prof keadaan die, tapi ni memang dah lain sangat2...mungkin ke ade sesuatu buruk berlaku kat die???

Walau kat mane die berada, kalau die bukak blog n baca entry ni...prof nak sampaikan pesanan ni:

Ape pun yang terjadi...berjalanlah tanpa henti, ape pun halangan, rintangan, dan dugaan hadapi dengan senyuman. semua yang terjadi akan mengilhami kedewasaan hatimu...banyakkan istighfar, selawat, dan alfatihah...solat jangan sekali2 tinggal, saye doakan semoga allah sentiasa ada disisi awak. semoga setiap bebanan yang kusutkan kepala awak, allah akan beri petunjuk kepada jalan penyelesaian...saya xtau macamne nak cari awak, but please sangat2 kalau ade yang saye boleyh tolong...let me help u. Ya Allah, lindungi die ya allah...