Im tired

Salam kawan2 blogger sekalian

Harini leteyh ya amat...tapi prof bersyukur sekurang2 nye kurang dah beban yang prof nak kene tanggung. Lagi pun prof memang suke MENYIBUKkan diri...hahaha

Before tu, korang perasan kan Malaysia skang PANAS!!! very hotttt...lebih hangat daripada biasa, ya allah ya tuhanku...semalam prof masuk tidur kul 12 lebeyh, then prof cube gak pakse mata prof suh tdo tapi  dengan dukacitanya xmampu berbuat demikian...

Pusing kanan xmahu, pusing kiri xmahu, meniarap pun xmahu...tibe2 leher prof berpeluh, hey bukan biasa tau. ni lagi teruk daripada biasa. bantal kepala prof basah lencun...prof memang xselesa, dah guling2 pun xley tdo gak plus peluh yang makin menjadi2...ah sudah, nape ni??? mungkin ke sebab sebelum tidur tu prof ade telan burger, name burger tu triple patties triple cheese...nak tahu macamne design burger tu??? ade sekeping roti diatas kepala burger...ditambah 3 lapisan daging burger yang berlapis dengan cheese setiap satu...dan berakhir dengan sekeping roti dibawah. Edisi burger ni mengalahkan Big Mac tau. Ahaa, adik beradik ngan Mega Mac la senang cite...cume Mega Mac tu cheese sikit je...hehe



Lepas makan terus masuk bilik, cuci muke...TIDUR!!! =p

Nampak x betapa tingginye kolesterol dalam badan prof?? tapi setakat ni menten slim lagi...hahahaha, so possibility prof xley tdo semalam mungkin disebabkan Triple Patties Triple Cheese dan ditambah pule dengan keadaan cuaca yang panas...hmm, then dalam kul 5 lebeyh prof bangun g dapur nak minum air sebab tekak macam dahaga kan air sejuk...hahaha;

masuk dapur>>buka peti sejuk>>tarik ice box>>amik air botol yang prof sejukkan kat ice box

Memang bertambah lencun leher prof...hahaha, memang patutlah prof xley tdo sebabkan makanan dalam perut tadi tengah mengalami proses penghadaman. huhu

Sampai lepas subuh...baru prof boleyh tdo, ape kes??? lebeyh kurang 6jam prof atas katil berguling2 mencube menutup mata yang xmahu ditutup...

Pagi tu...sorang demi sorang rumate prof bangun dari tidur n dari katil sebab masing2 ada hal yang nak kene settle harini. Suddenly, prof pun terjaga dari mimpi yang xbape nak ade...tengok jam hp prof menunjukkan waktu pkul 10.30++, prof dah bangun dari tidur dah time tu tapi xbangun dari katil lagi...hehe, prof tidur balik sebab rase macam xcukup je tidur (tipuu la prof xcukup tidur..haha) dan dengan serta mertalah otak prof teringat bahawasanya hari ini bersamaan Rabu (11 May 2011) prof ade banyak temujanji ngan orang...

Meh review jadual prof harini:
11.00a.m-Jumpa Ayu n Jijah kat DC sebab nak bagi sijil kelab penyayang
2.00pm-Jumpe Arif nak bagi sijil penyayang, n Nasa nak amik sijil KARISMA UiTM kat DC
4.00pm-Jumpe Atiqah kat PAS sebab nak beli barang2 presentation
Night-plan ngan Hanis nak masak tuk dinner

Ahaa, dah nampak jadual harini?? Memandangkan prof dah terlajak tdo sampai 1030...so, prof terpaksa postphone date ngan Ayu n Jijah ke pukul 12 tengahari...prof terus mesej my mom bgtau pasal keadaan prof kat sini, tibe2 rase bersalah plak sebab buat mak risau pasal prof...sebab my mom thought i got fever =(


Xpe2, prof sihat sebenarnye...n berjaya meneruskan aktiviti seharian yang normal:

1) Keluar rumah pukul 11.55, balik rumah pukul 12.15...
2) Keluar rumah pukul 1.55, balik rumah pukul 2.30...
3) Keluar rumah pukul 4.49, balik rumah pukul 10.00...
4) Keluar rumah pukul 10.15, balik rumah pukul 12.08...

Penat gilerrrrr!!!! penat keluar masuk rumah...hahahaha, tapi benda yang dapat settle harini:

1) Sijil Ayu n Jijah dah settle
2) Sijil Arif n KARISMA dah settle
3) Barang2 presentation dah ready...blazer "tick", baju "tick", barang2 model "tick"
4) Perut kenyang dan selesa...

Perjalanan harini, prof terima kasih banyak2 kat Atiqah yang sudi temankan prof cari barang harini...sebab esok prof dah kene spend time ngan group DP prof n settle kan prototype plant layout n slide tuk presentation on this saturday...

Atiqah bersusah payah tolong prof angkut barang2...berat gak, tapi die bawak yang berat, die bagi prof bawak yang ringan. sian die...tapi prof sangat2 berterima kasih kat die sebab die antara kawan prof yang xbanyak songeh...prof selesa kawan ngan die. pergh, mase nak berpisah (sebab die dah sampai kolej) die sedeyh je nak lepaskan prof balik (sebab prof kene jalan kaki balik rumah sewa). eh, nak nangis dah ni...sob, sob...

Alhamdulillah, prof selamat sampai kat umah...skang prof nak mandi sebab nak tidur, hopefully prof dapat lelapkan mata malam ni. im really tired coz im facing the most busiest moment along the day...

Nyte darling
xoxo