Wednesday, May 18, 2011

Hasil projek Ammonia Nitrate bernilai RM200Juta














Ahaa, nilah hasil projek prof dan ahli kumpulan prof...model prototype tu kitorg buat untuk hari presentation, xde komen ape pon just untuk tontonan umum. tapi alhamdulillah sebab puas hati  ngan hasil model ni...yang paling memikat kat model tu kan, prof suke tengok pokok2 nye. hahaha padahal, dalam chemical plant possible ke ade pokok dalam plant??? kalau plant kite terbakar macamne??? aha, pokok2 tu lah yang berjaya memarakkan api kebakaran tu tau...n tu lah soalan yang ditanya oleh pihak external panel mase presentation day kitorg sabtu lalu...

Skang ni lokasi prof kat Shah Alam sebab nak kene compile report FYP tuk anta dalam hard cover...=)



 LOVE, xoxo

1 comment:

ima-zahra said...

ima dah update blog.... mari lah lihat. prof..follow blog Real shop ima juga yeeeaa.. Tenkiiukk..

I sungguh suka dengan posting & gambar ktk2 itu. len kali ajak ima menyibuk kalau buat menda2 tu. he he he