Habis degree

Salam semua

Dah 4 hari prof tamatkan degree prof, syukur alhamdulillah sumenye settle ngan baik n sempurna skang tunggu graduation day je =)

Jangan ingat dah abis ni terus duduk goyang kaki je tau...sejak abis degree ni, prof ulang alik gak dari Nilai ke Shah Alam settlekan segala macam hal luar bidang pelajaran. Semalam, prof demam teruk sebab xlarat sangat ulang alik ke Shah Alam ngan cuaca yang macam kat "OVERSEA" ni, dari balik selasa malam smpai petang rabu prof xley bangun, kepala sakit giler, badan lemah giler, otot2 sengal giler...

Syukur alhamdulillah, lepas dah rehat ngan lamenye prof sembuh jugak akhirnye...dan harini prof meneruskan urusan kat Shah Alam. Esok (jumaat) prof dapat tawaran kerja kat Spa Tanamera..jangan salah faham ye, bukan kerja tetap..kerj sambilan tuk 3hari bermule esok. prof tolong mak kawan prof jaga pameran kat Putrajaya pada sabtu n ahad ni. esok prof g Spa die kat Pertam Complex tuk training ape2 yang patut sebagai persediaan untuk menghadapi sabtu dan ahad nanti...diberi tanggungjawab besar tau, jaga pameran.

Jomlah beramai2 ke pameran tu nanti...

PAMERAN HARTANAH & PERHIASAN AT PUTRAJAYA – ORGANISE BY KEMENTERIAN BELIA DAN SUKAN (KBS)
FROM 27th – 29th May 2011




After ahad, prof akan ke Shah Alam lagi untuk submit form master n claim JPA hopefully sume ni settle ngan jayanya n dah boleyh berehat kat rumah sebelum stat kerja, Insyaallah...=)

Bile masing2 dah lame terpisah, sure akn ade reunion sane sini...so, jadual prof bulan Jun nanti dah mark ada wat reunion ngan budak2 kelas prof mase matriks dulu (group F4p4). Rindu diorg...ok lah kawan2, nanti prof update lagi pasal aktiviti2 prof akan datang, jumpe lagi..

Have a wonderful weekend all...

With Love, xoxo