BBQ with Classmate EH2208A

Salam semua yang tersayang...

Syukur alhamdulillah, murah rezeki prof harini...mule2 best fren prof belanja KFC (siap hantar sampai kat umah lagi tau) thanks Amir...but, maaf susah kan die kene hantar sampai rumah n die belanja prof sebab prof dah xde duit nak makan, huk9...ni pun prof baru je sampai rumah, balik dari event BBQ dengan sume classmate prof...kitorg dah bersama selama 4tahun, dari july 2007 sampai harini masih lagi bersama. 

Event ni dirancang oleh CEO TO BE kitorg...encik Ahmad Mubasyir (MAT), beriya die nak wat BBQ tuk kitorg, nak celebrate kejayaan kitorg dah final year student ni. heee, thanks sume yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung...

Event tadi just makan2, nothing much to do...but suddenly, Hamidah+Murni+FarahLi comes out with brilliant idea...so malam tadi xde la makan2 n sembang2 kosong je, tapi ade aktiviti lain selain tu. Kitorg diceriakan dengan aktiviti award2 ni...happening giler =)

Antara award2 yang telah tersenarai...

GIRLS:
1-mIsZ Silent Breaker - Hamidah
2-mIsZ Loud - Murni
3-mIsZ Mystery - Ema
4-mIsZ Mamarazzi - Fatin
5-mIsZ Cool - Amirah
6-mIsZ Blur - Bridget
7-mIsZ Laugh Out Loud - Farah (PROF)
8-mIsZ Talkative - Faridah
9-mIsZ Mummy-Like - Kak Ima
10-mIsZ Hati Kering - Izreen
11-mIsZ Cover Cun (Naseb Baik Cun) - Dila
12-mIsZ Childish - Airin
13-mIsZ Brain - FarahLi

BOYS:
1-mR. Silent Breaker - Mok
2-mR. Mystery - Edder
3-mR. Daddy-Like - Azmi
4-mR. CEO To Be - Ahmad Mubasyir (MAT)
5-mR. Childish - Epul
6-mR. Blur - Hadi
7-mR. Cool - Nazir 
8-mR. Brain - Azlan

Kalau nak tahu, yang menang DP presentation haritu Azlan, FarahLi, Fatin, Bridget, Umi...diorg ni satu group, padan lah menang sebab ade 2 orang yang ade BRAIN, hahahahaha...BRAVO lah diorg, huhu

BBQ tadi dihiasi dengan gelak tawa kawan2 prof...ni yang terakhir kitorg gather coz pasni masing2 dah balik kampung halaman masing2 n sure payah nak gather lagi pasni...

Antara yang xdapat hadir tadi....Mukrim, Ihsan, Ecah. Mukrim n Ihsan sebab ade interview kat johor esok, so diorg heading ke johor disaat kitorg sedang bergelak tawa dan bergurau senda...Ecah plak sebab attend convo best fren die, so agak kepenatan malam tadi n xdapat join kitorg..

Sayang nak berpisah ngan kawan2...tapi, lumrah kehidupan kan setiap pertemuan ada perpisahan. Semoga kawan2 prof akan berjaya untuk kehidupan akan datang, insyaallah =)

Ok, macam biasalah kan...pas dah membebel, kite review gamba aktiviti sekitar waktu BBQ harini!!~


***** PHOTOS CLICK *****