Warkah berlagu pilu!! =p

Salam buat semua sahabat2 blogger prof...prof dah habis satu paper yang wat prof nak muntah bile kene baca akta n kes dalam subjek business law. pergh, xterbayang prof kene hadapi subjek tu sepanjang satu sem ni. Alhamdulillah, berjaya jugak prof tamatkan business law tuk sem ni, semoga Allah berikan ganjaran atas usaha prof selama study law tu, insyaallah…

Baru satu paper selesai, ade 2 paper lagi menunggu prof on Wednesday(27/4) n Sunday(1/5) next week ni…then prof nak balik umah prof kat NILAI, nak release tension before proceed ke minggu presentation FYP prof on Saturday(14/5), pastu submit correction plak…

Tomorrow, prof offline blog kejap ye…sampai settle second paper rabu ni. Baru prof ley online balik, sebab next paper prof ni macam xbape nak selesa kalau asek online je. Killer subjek gak ni…=)

Pada kawan2 yang singgah ke blog prof, rajin2lah tinggalkan jejak blog korang kat mane2 section dalam blog prof ni…xkesah, nanti prof ade free time prof jalan2 balas kunjungan korang ye.


STAY TUNED!! (@_<)