VIVA settle...printer pulak xsettle???

Salam buat sume kawan2 prof...

Fez of all nak tarik nafas kejap...(sambil menarik nafas dan hembussss..hehe)

Semenjak bulan APRIL 2011 ni, memang xterkata la tension nye nak menempuh hujung sem ni...

Semalam, prof xbape sihat...so, berehat kejap dari segala stress yang melanda. Alhamdulillah, ade jugak waktu nak rehatkan badan waktu genting camni...kuasa tuhan kan, ade hikmah disebalik kejadian. Tuhan duga kesihatan prof, sekurang2 nye ade mase untuk prof berehat...syukur, alhamdulillah

Bile prof dah sihat, badan pun dah bertenaga sket...prof nak settle kan viva tuk subject law prof. Elok je nak print report tuk madam, tibe2 printer prof plak xsihat...aduhai, cik printer...next week nak kene print DP2. nape wat hal ni sayang????

Xpasal2 prof kene settlekan masalah printer prof harini sebabkan nak print DP2 prof weekend ni...tetapi, esok prof ade presentation Bioprocess plak...report xsiap lagi ni pasal principle ultrafiltration.

Plan prof skang...kul 7.45 kang nak gerak g PAS (Plaza Alam Sentral) betulkan printer, then cari barang2 printing DP2, then cepat2 balik settlekan Bioprocess...my duty tuk Bioprocess tu kene compile slide n siapkan tambah content pasal working principle ultrafiltration...

Got to go now darling...see you all in next entry, SALAM~