saya nak jadi kawan vespa degil


Salam sahabat sekalian...

Kali ni, prof dijemput untuk join "kawan vespa degil"...SiNi kalau nak join sekali ngan prof jadi kawan baru si vespa degil ni 



Prof ni baru je dalam blogging2 ni...xsangka ada orang sudi nak jadi kawan prof n follow my blog, so xsalah kalau prof nak support kawan2 blogger yang lain, macam tuan punye vespa ni lah...

Arahan yang diberi, kene bg kata2 semangat@kutukan pasal beliau...so, jom lah kite terjah. hehehe

Kehadapan vespa degil, jangan degil2, dengar cakap mak, jadi anak yang baik...ahahahah, itu nasihat skema ek? prof ni tengah cube nak jadi xskema...huhu. so, meh cube lagi...=)

Vespa degil,
Prof ni blogger baru jugak, so sama2 lah kite belajar benda baru dalam dunia blogger ni...

Nothing much to say, blogger2 jugak...ni semua duniawi, amal ibadah jangan lupe. insyaallah...

Seperti nasihat best fren prof...
 Berusahalah menjadi insan berguna di masa hadapan (^_^,)v


Labels: