BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !




Aha, salam buat kekasih..ape khabar semua kawan2 prof?? harap semua sihat...prof ade exam esok, doakan kejayaan prof ye. ni pun bukak blog sekejap sebab nak join segmen dari abang ben ni...macam best, huhu

Kalau perasan, majority entry prof bulan april ni pasal segmen n contest je...xde la banyak mane pun, haha. ok2, abang ben suruh wat essay. huhu, memandangkan esok nak exam law, so harini prof nak praktis2 wat essay dulu..hahaha

Fez of all, soalan yang diberi...sape yang mempengaruhi prof tuk wat blog?? jawapannye...xde sape, prof buat blog ni sebenarnye suke2. blog prof ni macam diari seharian prof...cume nye blog prof ni kene menaip...tapi kalau diary biasa tu kene hand writing..

Sebelum ni banyak kali prof buat blog, tapi xjadi2...maksud prof xjadi tuh, layout xcantek la, design xkene, entry xbest...yela, mase tuh mude2 lagi, zaman kanak2 ribena lagi. hahahha...blog ni prof buat awal tahun 2011 ni, dah final year student pun kan...so, pemikiran pun dah matang n kehidupan pun dah mule nak dewasa sket.

Kalau nak tahu, blog prof ni banyak gak sumber2 yang prof jadikan reference...xfair rasenye kalau prof letak name sorang2 sebab banyak reference, so kalau xtertulis tuh nanti ade yang kecik hati plak kan. =)

Prof suke berkawan, dan tujuan utama berblog ni nak cari kawan2 baru...alhamdulillah, selama 4bulan blog ni berdiri teguh, ramai gak kawan2 baru prof kenal. hahaahaha...

Nape prof gelak tibe2??? huhu, tergelak sebab sebenarnye segmen abang ben ni suruh wat essay pasal "siapakah yang mempengaruhi anda untuk membuat blog" dan "siapa sumber inspirasi anda"...tibe2 juga prof teringat pada sorang kawan blog ni...Blog sahabat

Prof rase2 mungkin beliau yang buatkan prof tergerak hati nak stat blogging...before ni, prof buat blog konon2 nak design yang cantek2, layout nak yang cun2..tapi kalau tengok kat sedara blogger tuh kan, blog die simple je, tapi isi nye mantap kan?

Mule2 kawan prof jumpe entry die kat facebook, pastu prof plak rajin follow entry blog beliau...best! sejak dari tuh, prof pun wat blog n xde fikir nak cantek2. cume nak share isi hati + pengalaman + aktiviti + n macam2 lah dalam hidup prof ni...=)

Hahaha, prof ni bukan macam ZackZuhairi, Abang Ben, Hanis Zalikha..diorg femez2 belaka, prof cume sekadar berkongsi dan mengikut perkembangan diorg sahaja. so, ni bukan tujuan nak promote ye kawan2...tapi, korang ley gak jalan2 kat zackzuhairi nye blog ni. enrty die kelakar2...haha, cume sejak kebelakangan ni die xbape nak update entry die lah..waiting gak ni..so??? LAYAN!!!


Labels: