BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !


Cepat2..kepada sape yang berminat, klik sini untuk join!! before midnight


1) APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA...
First sekali, karakter cartoon yang prof sangat teruja melayannye ialah kartun2 dari DISNEY especially yang ade princess. Sape yang tanak jadi tuan puteri??? pakai baju kembang yang cantekk2...pastu ade prince charming yang hensem, halamak...xley bla, kalau tengok kartun ni memang suke berangan. haha




Second, CARDCAPTOR SAKURA...kerana??? die ade superpower pastu lawan ngan kuasa2 jahat...sure die menang. Die ade peneman yang setia...si comel kat tapak tangan die tuh, xingat dah la name si kenit tuh. tapi comel. hahaha...Jangan memain tau, dah la ade superpower + comel + kelakar +degil...ade lah ciri2 macam prof sikit, ecewah...



Third, prof suke layan SAILORMOON nye kartun...sebabnye, kalau korang perasan name kawan2 seperjuangan die sume name planet, SAILOR VENUS + JUPITER + MARS + MERCURY + MOON. Haa, dulu mase kanak...xperasan pun name diorg tu, dah besar sikit jadi kakak baru perasan name tu. unik kan? haha...selain ade superpower dari kuasa bulan, die jugak ade putera bertopeng yang selalu temankan die (walaupun die xtau yang putera bertopeng tu sebenarnye putera die..huhu)



Hahahaha, ni yang keempat n mungkin yang terakhir yang prof sempat nak recall balik...MICKEY MOUSE, dulu mase kecik my mom selalu nyanyi lagu M.I.C.K.E.Y M.O.U.S.E = MICKEY MOUSE!!!! sampai  skang prof ingat lagi lagi rentak muzik + pitching nye..haha. Kartun ni comel, die ade kawan2 yang gile2, kelakar, bengong2 cam si Pluto tuh.

Prof mase kecik suke sangat layan kartun, adat lah kan??? waktu kanak2 membesar...xkan layan cite2 cinta plak, inikan plak cite hantu kan..hee, ade banyak lagi kartun yang prof layan...tapi xbape nak ley recall la, sebab banyak kartun2 dulu macam dah xde je skang...=p

********************

2) APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK DAN KENAPA...




Err, dulu kecik2 kan prof suke sangat layan kartun yang ade watak2 comel...kalau macam cite FUTURAMA ni, rase2 prof xde karakter yang comel. Mungkin sebab tu lah kot prof xberminat sangat layan cite ni. haha...tapi tu dulu nye cite la...mase zaman kanak2 ribena lagi. kalau dah besar ni prof layan sume kartun...almaklum, adik2 beradik ramai yang kecik2 n sume giler kartun n suke sangat layan kartun ngan kak long diorang, memang match la..haha

********************

3) Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI... 


Nak jadi macam die ni...karakter dalam fantastic four sebagai SUE STORM, aha...superhero jugak la ni kan?? nak pilih spiderman, xde spiderwoman...nak pilih batman, xde batwoman...nak pilih catwoman, ouchhh...seksi. huhu...so, pilihan prof nak jadi macam SUE!!! =)




Labels: