Sambung Master 2012

Ahaa, ni latest perkembangan prof...menurut impian prof, nak ler ade master time muda2 ni. haha...kepada kawan2 prof, jom lah kite beramai2 mengisi borang master kat ofis or refer terus ke Dr Kamariah...

Prof ada terbaca dari facebook salah sorang kawan prof, name die Fadzli, tapi prof bukan nak promote sape2 kali ni. Nak share kan sesuatu...pesanan dari ayahanda beliau. Baca lah! =)


"Anakanda teruskan...capai sehingga peringkat yang tertinggi...kalau blh sampai IR tak pun Phd...Test yourself till the max then baru le satisfied kehidupan kita...Amin...Go achieve you dream..."

En. Mohd Fadzil Mokhtar, ayah kepada classmate prof...sungguh supportive ayahanda beliau dan prof sungguh bangga =)

Arwah abah prof seorang yang sangat supportive, sentiasa menyokong ape sahaja yang positif berkaitan masa depan anak2 beliau. Mase mule2 prof bace komen ayah kawan prof ni, terus teringat kat arwah abah...

Prof dapat rasekan yang arwah abah pun akan kata yang same macam En. Fadzil katakan tu.

Sekarang, prof tunggu rezeki prof nak sambung master...insyaallah, ade rezeki prof nanti =)




Labels: