Wednesday, March 23, 2011

Nyte vs Morning [errr??]

Jam sudah menunjukkan pukul 02:08 am...prof xtidur lagi, skang baru siap kerja untuk submit kat madam kul 09:30 am ni. Kerja xsemenggah mane la kene hantar draft Mechanical Design ngan Safety tuk Heat Exchanger prof ni, harap madam puas hati...sebab petang tadi jumpe madam nak amik draft Chemical Design yang prof dah submit before ni, madam senyum n say OK! so, hopefully dis time pon madam akan senyum lebar jugak...

Kene bangun pagi sebab dah janji ngan Aisyah nak g joging, pastu study kat library ngan Aisyah n Adam...so, prof out dulu. tolong kejut prof subuh ye kawan2...ehehehehehe (sape miskol prof nanti ley dengar lagu Memori Tercipta..huhu)...memandangkan skang dah early2 morning, dah terlepas nak wish gud nyte so untuk sape2 yang masih berjaga tuh cepat2 settle kan hal korg..time to sleep darling!!! Ohio...Guten Morgen...Morning to alll


With Love,
Farah

No comments: